Weddingplanner

N. Neven
19,99
Op voorraad
SKU
9789045322995
Bindwijze: Hardcover
Levertijd 1-2 werkdagen Verzendkosten € 2,95
  • Gratis binnen 14 dagen te retourneren
  • Veilige en makkelijke betaalopties
  • Aangesloten bij Thuiswinkel Waarborg
  • Makkelijk bestellen zonder account
Afbeelding vergroten
Productomschrijving
Iedere bruid verdient een prachtige en praktische planner. Die is er nu. Deze oogstrelende Weddingplanner van Flowers & Birds is niet alleen een plaatje, maar ook superhandig in gebruik. In deze weddingplanner krijg je alle informatie, handvatten en tools aangereikt om jouw bruiloft zonder stress te organiseren. Je houdt het volledige overzicht door de handige indeling met tabbladen en invullijsten, en door onze handige timeline en checklists vergeet je ook niets (en niemand!).

In de planner zitten een paar handige tabbladen voor de hoofdcategorieën. Onder deze tabs vind je allerlei informatie en handige lijsten om je eigen bruiloft vorm te geven.

- Timeline: een handige opsomming van wanneer je wat precies moet doen.
- Checklist: vink af wat je al hebt gedaan om het overzicht te bewaren.
- Budget: hier vind je alle informatie en invullijsten voor het maken van een financiële planning en een gezonde begroting.
- Gastenlijst: een overzicht van wie waarvoor een uitnodiging krijgt en waar iedereen mag zitten (als je een tafelindeling maakt).
- Locatie & catering: Invulruimte voor mogelijke locaties, welke eisen je aan de locatie stelt, wat je allemaal wilt laten serveren aan eten en drinken.
- Styling: hier houd je alles bij wat te maken heeft met de aankleding van de bruiloft (van tafelkleed en muziek, tot gastenboek, kapsel en trouwjurk)
- Leveranciers en contacten: dit gedeelte is gereserveerd voor onder meer afspraken met de kapper, visagist, manicure, dj, fotograaf, enzovoort.
- De Grote Dag: hier schrijf je zo precies mogelijk op op hoe de grote dag eruit gaat zien
- Na de Grote Dag: alles over je eventuele huwelijksreis, bedankkaartjes, sociale media, fotoboeken, etc.
- Notities & opbergruimte: volop ruimte om je eigen aantekeningen en moodboards te maken & handige kartonnen vakjes om facturen, bonnen en andere losse knipsels in te bewaren.
Meer informatie
Auteur(s)N. Neven
ISBN9789045322995
BindwijzeHardcover
Aantal pagina's144
Datum van verschijning20180415
Breedte187 mm
Hoogte209 mm
Dikte30 mm
Bestanden bij dit product
Back to top