Zieher decanteerkaraf Eddy + 2 Vision 'Straight' glazen

Normale prijs 324,00 Speciale prijs 275,00
15% Korting
Op voorraad
SKU
NRCCB20L11

De innovatieve decanteerkaraf Eddy is zo ontworpen dat de wijn met een paar wervelingen langs zijn conische instulpingen een smaak ontwikkeling bereikt die tijdens een normaal decanteerproces een paar uur vergt. 

Lees meer
Levertijd 1-3 werkdagen Gratis thuisbezorgd
  • Gratis binnen 14 dagen te retourneren
  • Veilige en makkelijke betaalopties
  • Aangesloten bij Thuiswinkel Waarborg
  • Makkelijk bestellen zonder account
Afbeelding vergroten
Productomschrijving

De innovatieve decanteerkaraf Eddy is zo ontworpen dat de wijn met een paar wervelingen langs zijn conische instulpingen een smaak ontwikkeling bereikt die tijdens een normaal decanteerproces een paar uur vergt. 

Het volume van de grote “Eddy” is zo gedimensioneerd dat je de karaf tot 1,5 liter kunt vullen, om het wijn oppervlakte zo groot mogelijk te maken. Door de afgeplatte bodem staat de Eddy stabiel en recht, de bijgevoegde kraag van matzwarte siliconen maakt ook een schuine positionering mogelijk.

  • Totale inhoud van de karaf 2.3 l
  • Diameter 17 cm, totale hoogte 35 cm
  • Gemaakt van hoogwaardig borosilicate glas

Deze set wordt gecompleteerd met twee hoogwaardige wijnglazen, die door de het Duitse familiebedrijf Zieher speciaal ontwikkeld zijn om de klassieke indeling in rode- en witte wijnglazen te doorbreken. De Straight glazen zijn geschikt voor fruitige en aromatische rode en witte wijnen. Elk glas is op de traditionele manier mond-geblazen uit loodvrij kristalglas en daarmee uniek.

"The decanter “Eddy” defines the world of extreme wine instruments in a completely new way. Their functionality has seldom been united with an aesthetic language of design in such a spellbinding way. The matchlessly fast-paced development of structure, which all wines undergo in that respirator, is really fascinating! Once rotating in that texture stimulator they run within seconds, due to the thousandfold swirls at the conical indentations, through a process, which is equivalent to an oxidation reaction of several hours.”

Silvio Nitzsche, Sommelier WEIN | KULTUR | BAR Dresden

Video impressie
Meer informatie
MerkZieher
SetsSet van 3
Back to top