Zonnepanelen: de beste investering van het moment

 Honderden NRC-lezers ontdekten dat zonnepanelen een slimme én duurzame investering zijn. Zo vermijden de ruim 12 duizend 'NRC' panelen in 25 jaar ongeveer 38 miljoen kg CO2. Voor het derde jaar op rij doen wij met Sungevity nogmaals een spectaculair aanbod, zodat ook u kunt profiteren!

Het exclusieve aanbod via NRC Webwinkel:

  • €30, - korting per zonnepaneel.
  • Longi paneel met een hoog vermogen van 345 Wp en 25 jaar vermogensgarantie.
  • Plaatsing door Sungevity, een van de weinige Zonnekeur-erkende bedrijven.
  • 10 jaar opbrengstgarantie

Ontdek wat u kunt besparen met zonnepanelen 

 

 

Hoe werkt Sungevity?
Sungevity combineert de internationale missie voor een schonere wereld met de kracht van lokaal ondernemerschap en globale technologie. Sungevity maakt de overstap naar zonnestroom makkelijk. Gewoon online, op een moment dat het u goed uitkomt. Het bedrijf staat bekend om haar unieke opbrengstgarantie, SunSure, en is in bezit van hét keurmerk voor de zonnepanelen branche: Zonnekeur.

Hoe werkt een aanvraag?
Aanvraag gedaan? Dan neemt een zonne-expert van Sungevity binnen enkele dagen contact met u op.

Ontdek wat u kunt besparen met zonnepanelen 

 

21% btw retour
De btw op aanschaf van de panelen en de installatie (21 procent) kunt u terugvragen. Voor de Belastingdienst is de eigenaar van panelen –die stroom levert aan het energiebedrijf – een ondernemer. En die kan btw terugkrijgen.

Eén op één verrekenen
Daarnaast is de salderingsregeling van kracht: zelf opgewekte stroom die u niet direct verbruikt, geeft u automatisch terug aan het net en ontvangt u een vergoeding voor. Dit wordt op jaarbasis verrekend met de stroom die u afneemt. De huidige salderingsregeling blijft geldig tot 2023. Daarna wordt de regeling stapsgewijs afgebouwd tot 2031. Hoe eerder u zonnepanelen aanschaft, hoe meer voordeel u nog haalt uit deze voordelige regeling.

Uw woning wordt meer waard
De DNB bracht onlangs een rapport uit waaruit bleek dat elke duurzame investering in uw woning, uw woningwaarde evenredig laat stijgen.

Ontdek wat u kunt besparen met zonnepanelen 

Back to top