Black overlay

Telefonisch bestellen

Graag telefonisch producten bestellen?

088 - 572 05 72 

Op werkdagen van 8.00 tot 19.45 uur, op zaterdag van 11.00 tot 16.30 uur

Klantenservice

Wilt u contact met onze klantenservice?

088 - 572 02 02 

Op werkdagen van 8.00 tot 19.45 uur, op zaterdag van 11.00 tot 16.30 uur

Klantenservice@nrcwebwinkel.nl

Menu

Vrijblijvend advies + korting op zonnepanelen voor NRC-lezers

Premium zonnepanelen met unieke korting

Bovenstaande zonnepanelen zijn slechts ter illustratie

Exclusieve korting via NRC

Honderden NRC-lezers ontdekten zelf dat zonnepanelen een slimme én duurzame investering zijn. Met een hoog rendement. Vanwege de positieve reacties doen we nogmaals een spectaculair aanbod. Als enige in Nederland kunnen we het zwarte premium zonnepaneel Hanwha QCell met hoog vermogen (320 Wp) aanbieden met een exclusieve korting van 30 euro per paneel.

Voordelen van het paneelHanwha Q Cells
- Premium paneel: de Hanwha QCell
- Zwart paneel (monokristallijne): esthetisch aantrekkelijk
- Hoog vermogen en daarmee zeer hoge opbrengst
- Hoogste jaarlijkse besparing
- Premium kwaliteit met 12 jaar productgarantie (normaal 10 jaar)
- Toonaangevende, betrouwbare fabrikant

Benieuwd wat de mogelijkheden voor uw dak zijn?
Vul uw gegevens in via NRC Webwinkel, wij laten zonnepanelen-specialist Sungevity contact opnemen voor een gratis en vrijblijvend advies op maat.
Vraag dit aan vóór 1 juli en profiteer van dit aanbod met de aantrekkelijke NRC-korting.

Ontdek wat u kunt besparen met zonnepanelen
Gratis advies aanvragen 

Voor de installatie van zonnepanelen werkt NRC samen met zonnepanelenspecialist Sungevity. Zij hebben in een eerdere actie naar grote tevredenheid zonnepanelen voor NRC lezers verzorgd. Sungevity doet er alles aan om de overstap naar zonnestroom makkelijk te maken. Gewoon online, zonder tijdrovende bezoeken en op een moment dat u goed uitkomt. Sungevity biedt een totaalpakket zonder bijkomende kosten. En ze regelen alles voor u. Van het ontwerp tot dagelijkse monitoring en service tijdens de hele levensduur van uw zonnesysteem.

BTW teruggave en salderingsregeling
De BTW op aanschaf van de panelen (21 procent) en de installatie (21 procent) kunt u terugvragen. Voor de Belastingdienst is de eigenaar van panelen –die stroom levert aan het energiebedrijf – een ondernemer. En die kan btw terugkrijgen. Daarnaast is de salderingsregeling van kracht: zelf opgewekte stroom die u niet direct verbruikt, geeft u automatisch terug aan het net. Dit wordt op jaarbasis verrekend met de stroom die je afneemt. Minister Kamp heeft gegarandeerd dat de regeling nog zeker tot 2020 blijft bestaan. Kortom, zonnepanelen zijn goed voor het milieu én uw portemonnee.

Ontdek wat u kunt besparen met zonnepanelen
Gratis advies aanvragen 

De vier grootse mythes omtrent zonnepanelen op een rij
Over zonnepanelen doen veel broodje-aapverhalen de ronde. Zonde. Want zonnepanelen zijn één van de beste investeringen van dit moment. Daarom de vier grootste mythes op een rij:

Ontdek wat u kunt besparen met zonnepanelen
Gratis advies aanvragen 

We hebben veel positieve reacties ontvangen van NRC-lezers die dit voorjaar zijn overgestapt op zonnestroom via Sungevity en NRC Webwinkel. Lees hier hun ervaringen.

Alles verliep voorspoedig, overstappen op zonnestroom met NRC en Sungevity betekende veel gebruiksgemak. Ik draag nu mijn steentje bij aan een beter milieu én de zonnepanelen leveren een hoger rendement dan de huidige spaarrente. - Bart Ybema.

We hadden al zonnepanelen, maar de aanbieding van NRC Webwinkel en Sungevity was een goede reden het aantal panelen uit te breiden. Het contact met Sungevity was heel persoonlijk. Alles ging via de digitale snelweg, om het zo maar te zeggen. Dit was erg gemakkelijk en beviel mij erg goed. Ook de installatie ging uitstekend. Kortom: ik ben super tevreden! Sommige mensen vinden zonnepanelen op hun dak niet mooi. Ik kan mij daar niet druk over maken:  alle voordelen die zonnepanelen hebben, wegen daar bij lange na niet tegenop. - Cees van Alten.

Ik ben heel tevreden. Alles werkt naar behoren. Elke dag kijk ik op mijn computer hoeveel ik bespaard hebt, dat is een leuk spelletje. Daarnaast vind ik zonnepanelen een leuke manier om een goede bijdrage aan de wereld te leveren. - Franklin van Wijk.

Vraag een gratis en vrijblijvend advies aan