Black overlay

Telefonisch bestellen

Graag telefonisch producten bestellen?

088 - 572 05 72 

Op werkdagen van 8.00 tot 19.45 uur, op zaterdag van 11.00 tot 16.30 uur

Klantenservice

Wilt u contact met onze klantenservice?

088 - 572 02 02 

Op werkdagen van 8.00 tot 19.45 uur, op zaterdag van 11.00 tot 16.30 uur

Klantenservice@nrcwebwinkel.nl

Menu

Vrijblijvend advies + korting op zonnepanelen voor NRC-lezers

NRC-korting op zonnepanelen

Bovenstaande zonnepanelen zijn slechts ter illustratie

NRC-korting op zonnepanelen

Het beste aanbod als eerste beschikbaar voor NRC-lezers
Steeds meer Nederlanders doen het: zelf schone stroom opwekken met zonnepanelen. Ook NRC berichtte hierover. Een slimme én duurzame investering met een hoog rendement. Niet zo gek dat voorgaande aanbiedingen van NRC Webwinkel en Sungevity een doorslaand succes waren.

Daarom is er nu niet alleen een nieuw maar ook nog eens een exclusief aanbod. De betaalbare hightech Hanwha Q Cells zwarte zonnepanelen zijn via Sungevity als eerste beschikbaar voor NRC Webwinkel. Uiteraard mét NRC-korting van 20 euro per zonnepaneel. Als NRC-lezer heeft u gegarandeerd als eerste het beste zonnepaneel voor de beste prijs.

Exclusief aanbod als eerste voor NRC-lezers
- Het nieuwste type paneel: de Hanwha Q Cells
- Zwart paneel dus esthetisch aantrekkelijk
- Hoog vermogen en daarmee zeer hoge opbrengst
- Langere levensduur dankzij speciale ANTI PID Technology & Hot-Spot-Protect
- Hoogste jaarlijkse besparing
- Premium kwaliteit met 12 jaar productgarantie (normaal 10 jaar)
- Best gewaardeerde fabrikant

Benieuwd wat de mogelijkheden voor uw dak zijn?
Vul onderaan deze pagina uw gegevens in, wij laten zonnepanelenspecialist Sungevity contact met u opnemen voor een gratis en vrijblijvend advies op maat. Vraag dit aan vóór 31 mei en profiteer van deze primeur én natuurlijk de aantrekkelijke NRC-korting.

Ontdek wat u kunt besparen met zonnepanelen
Gratis advies aanvragen 

Voor de installatie van zonnepanelen werkt NRC samen met zonnepanelenspecialist Sungevity. Zij hebben in een eerdere actie naar grote tevredenheid zonnepanelen voor NRC lezers verzorgd. Sungevity doet er alles aan om de overstap naar zonnestroom makkelijk te maken. Gewoon online, zonder tijdrovende bezoeken en op een moment dat u goed uitkomt. Sungevity biedt een totaalpakket zonder bijkomende kosten. En ze regelen alles voor u. Van het ontwerp tot dagelijkse monitoring en service tijdens de hele levensduur van uw zonnesysteem.

NRC-rekenvoorbeeld

Zonnepanelen zijn een slimme investering met een rendement dat snel oploopt tot 13%. Bovendien is de btw in de meeste gevallen volledig aftrekbaar. Dat scheelt zo’n 21% op uw investering. En met uw eigen schone stroom, bespaart u nog eens honderden euro’s per jaar op uw energiekosten. Goed voor het milieu én uw portemonnee.

De totale investering bij een systeem van 10 Q Cells zonnepanelen van 300 Wp

Systeemkosten

€ 4.915

NRC-korting

- € 200

Btw-voordeel

- € 818

Alles-in-één pakket

€ 3.897

Gemiddelde besparing eerste jaar:€ 536 per jaar (8,5 jaar terugverdientijd)
Financieel rendement 13,7% ROI over 25 jaar. Totale besparing: € 15.171

Ontdek wat u kunt besparen met zonnepanelen
Gratis advies aanvragen 

We hebben veel positieve reacties ontvangen van NRC-lezers die dit voorjaar zijn overgestapt op zonnestroom via Sungevity en NRC Webwinkel. Lees hier hun ervaringen.

“Alles verliep voorspoedig, overstappen op zonnestroom met NRC en Sungevity betekende veel gebruiksgemak. Ik draag nu mijn steentje bij aan een beter milieu én de zonnepanelen leveren een hoger rendement dan de huidige spaarrente.” - Bart Ybema.

“We hadden al zonnepanelen, maar de aanbieding van NRC Webwinkel en Sungevity was een goede reden het aantal panelen uit te breiden. Het contact met Sungevity was heel persoonlijk. Alles ging via de digitale snelweg, om het zo maar te zeggen. Dit was erg gemakkelijk en beviel mij erg goed. Ook de installatie ging uitstekend. Kortom: ik ben super! Sommige mensen vinden zonnepanelen op hun dak niet mooi. Ik kan mij daar niet druk over maken:  alle voordelen die zonnepanelen hebben, wegen daar bij lange na niet tegenop.” - Cees van Alten.

“Ik ben heel tevreden. Alles werkt naar behoren. Elke dag kijk ik op mijn computer hoeveel ik bespaard hebt, dat is een leuk spelletje. Daarnaast vind ik zonnepanelen een leuke manier om een goede bijdrage aan de wereld te leveren.” - Franklin van Wijk. 

Vraag een gratis en vrijblijvend advies aan