Black overlay

Telefonisch bestellen

Graag telefonisch producten bestellen?

088 - 572 05 72 

Op werkdagen van 8.00 tot 19.45 uur, op zaterdag van 11.00 tot 16.30 uur

Klantenservice

Wilt u contact met onze klantenservice?

088 - 572 02 02 

Op werkdagen van 8.00 tot 19.45 uur, op zaterdag van 11.00 tot 16.30 uur

Klantenservice@nrcwebwinkel.nl

Menu

Premium zonnepanelen met unieke korting

Exclusieve korting via NRC

Honderden NRC-lezers ontdekten zelf dat zonnepanelen een slimme én duurzame investering zijn. Met een hoog rendement. Zo hebben de bijna 11 duizend 'NRC' panelen het afgelopen jaar bijna 1370826.45 kg CO2 uitstoot vermeden, 2.797.605 kWh stroom opgeleverd, 3,5 miljoen wasjes laten draaien en bijna 1.4 miljoen telefoons een jaar lang opgeladen.
Vanwege de positieve reacties doen we nogmaals een spectaculair aanbod.

Exclusief via NRC Webwinkel ontvangt u:

  •  €30, - korting per Talesun Hipro III paneel óf
  •  een korting van €10,- per paneel, op andere type panelen

Voordelen van het Talesun Hipro III paneel

  •  bovengemiddeld vermogen (305 wp)
  •  hoge kwaliteit
  •  volledig zwart paneel
  •  nieuwe technologie

Benieuwd wat de mogelijkheden voor uw dak zijn?
Klik hieronder op ´gratis advies aanvragen´. Wij laten Sungevity contact opnemen met u voor een gratis en vrijblijvend advies op maat.
Vraag dit aan vóór 1 juli 2019 en profiteer van dit aanbod met de aantrekkelijke NRC-korting.

Ontdek wat u kunt besparen met zonnepanelen
Gratis advies aanvragen 

Voor de installatie van zonnepanelen werkt NRC samen met zonnepanelenspecialist Sungevity. Zij hebben in de afgelopen drie jaar naar grote tevredenheid de instalatie van zonnepaneelsystemen voor NRC lezers verzorgd. Sungevity heeft de daken het liefst helemaal vol met zonnepanelen, zo ver als het oog strekt. Heel Nederland op zonnestroom; dat is hun streven. En daarna gaat het nog veel verder. Sungevity combineert de internationale missie voor een schonere wereld met de kracht van lokaal ondernemerschap en globale technologie. Sungevity doet er alles aan om voor u de overstap naar zonnestroom zo makkelijk mogelijk te maken. Gewoon online, zonder tijdrovende bezoeken en op een moment dat u goed uitkomt.
Sungevity biedt een totaalpakket zonder bijkomende kosten. En ze regelen alles voor u. Van het ontwerp tot dagelijkse monitoring en service tijdens de hele levensduur van uw zonnesysteem.

Btw-teruggave en salderingsregeling
De btw op aanschaf van de panelen (21 procent) en de installatie (21 procent) kunt u terugvragen. Voor de Belastingdienst is de eigenaar van panelen –die stroom levert aan het energiebedrijf – een ondernemer. En die kan btw terugkrijgen. Daarnaast is de salderingsregeling van kracht: zelf opgewekte stroom die u niet direct verbruikt, geeft u automatisch terug aan het net. Dit wordt op jaarbasis verrekend met de stroom die u afneemt.
In 2021 wordt deze salderingsregeling - zoals nu bekend is - vervangen door een zogenaamde terugleversubsidieregeling. Bij de nieuwe regeling krijgt men een subsidie voor elke kWh die men teruglevert aan het net. Deze subsidie krijgt men bovenop de terugleververgoeding van de energieleverancier.
Minister Wiebes van Economische Zaken en Klimaat heeft in een brief aan het kabinet aangegeven dat de terugverdientijd van een zonnesysteem circa 7 jaar moet blijven, ook onder de nieuwe terugleversubsidieregeling. Er komt een soepele overgangsregeling voor iedereen die al zonnepanelen op het dak heeft.
Kortom, nu zonnepanelen kopen is goed voor het milieu én uw portemonnee.

Ontdek wat u kunt besparen met zonnepanelen
Gratis advies aanvragen 

De vier grootse fabels omtrent zonnepanelen op een rij
Over zonnepanelen doen veel broodje-aapverhalen de ronde. Zonde. Want zonnepanelen zijn één van de beste investeringen van dit moment. Daarom de vier grootste misverstanden op een rij:

Ontdek wat u kunt besparen met zonnepanelen
Gratis advies aanvragen 

We hebben veel positieve reacties ontvangen van NRC-lezers die eerder zijn overgestapt op zonnestroom via Sungevity en NRC Webwinkel. Lees hier hun ervaringen.

Alles verliep voorspoedig, overstappen op zonnestroom met NRC en Sungevity betekende veel gebruiksgemak. Ik draag nu mijn steentje bij aan een beter milieu én de zonnepanelen leveren een hoger rendement dan de huidige spaarrente. - Bart Ybema.

We hadden al zonnepanelen, maar de aanbieding van NRC Webwinkel en Sungevity was een goede reden het aantal panelen uit te breiden. Het contact met Sungevity was heel persoonlijk. Alles ging via de digitale snelweg, om het zo maar te zeggen. Dit was erg gemakkelijk en beviel mij erg goed. Ook de installatie ging uitstekend. Kortom: ik ben super tevreden! Sommige mensen vinden zonnepanelen op hun dak niet mooi. Ik kan mij daar niet druk over maken:  alle voordelen die zonnepanelen hebben, wegen daar bij lange na niet tegenop. - Cees van Alten.

Ik ben heel tevreden. Alles werkt naar behoren. Elke dag kijk ik op mijn computer hoeveel ik bespaard hebt, dat is een leuk spelletje. Daarnaast vind ik zonnepanelen een leuke manier om een goede bijdrage aan de wereld te leveren. - Franklin van Wijk.

Vraag een gratis en vrijblijvend advies aan