Birgit Stauch sculptuur - Lezende vrouw (12 cm)

695,00
Op voorraad
SKU
843563

Birgit Stauchs "Reading Woman" is een eerbetoon aan vrouwelijke schoonheid, maar tegelijkertijd ook aan de literatuur. Birgit Stauch werd geboren met een fascinatie voor vorm en ontwerp: als dochter van een meesterbeeldhouwer en steenhouwer groeide ze op omringd door sculpturen.

Lees meer
Levertijd 3-5 werkdagen Gratis thuisbezorgd
  • Gratis verzending vanaf €50,-
  • Veilige en makkelijke betaalopties
  • Aangesloten bij Thuiswinkel Waarborg
  • Makkelijk bestellen ook zonder account
Afbeelding vergroten
Productomschrijving
  • Sculptuur van de Lezende vrouw
  • Gelimiteerde oplage van 499 exemplaren
  • Genummerd en gesigneerd
  • Met de hand gemaakt, gegoten metaal

Birgit Stauchs "Reading Woman" is een eerbetoon aan vrouwelijke schoonheid, maar tegelijkertijd ook aan de literatuur. Birgit Stauch werd geboren met een fascinatie voor vorm en ontwerp: als dochter van een meesterbeeldhouwer en steenhouwer groeide ze op omringd door sculpturen. Aanvankelijk werd ze opgeleid tot vormontwerpster, maar ze richtte zich ook op de beeldhouwkunst en volgde lessen bij gerenommeerde kunstenaars als Arno Breker en Richard Alexander Agricola. Stauch werkte vele jaren als beeldhouwer en ontwerper in een kunstgieterij en was ook freelance kunstenaar. In 1996 richtte ze met succes haar eigen bedrijf op. De sculptuur is gemaakt van gegoten metaal en heeft de afmetingen 12 x 8 x 19 cm.

Over het merk

Ars mundi is een van Europa’s grootste kunstuitgevers. ars mundi (Latijn voor: de kunstwereld) is een in Hannover gevestigd familiebedrijf met hart voor kunst dat al 75 jaar is gespecialiseerd in hoogwaardige reproducties. ars mundi werkt samen met musea en kunstenaars over de hele wereld en bezit voor het merendeel van de aangeboden kunstwerken een exclusieve licentie.

Specifciaties
Oplage 499 stuks
Afmetingen 12 x 8 x 19 cm
Materiaal Gegoten metaal
Gewicht 2,7 kg
Gesigneerd  Ja
Genummerd Ja

Back to top