De kunst van de Italiaanse keuken

Massimo Bottura
55,00
Op voorraad
SKU
9789089896155
Bindwijze: Hardcover
Levertijd 1-2 werkdagen Verzendkosten € 2,95
  • Gratis verzending vanaf €50,-
  • Veilige en makkelijke betaalopties
  • Aangesloten bij Thuiswinkel Waarborg
  • Makkelijk bestellen ook zonder account
Afbeelding vergroten
Productomschrijving

Osteria Francescana is het beroemdste restaurant in Italië. In dit restaurant krijgt de chefkok Massimo Bottura inspiratie van moderne kunst voor de meest innovatieve gerechten die spelen met de culinaire traditie van Italië. Met deze aanpak verkreeg hij drie Michelin-sterren en is zijn Osteria nummer drie op de lijst van 50 Beste Restaurants.

Dit boek is een ontdekkingsreis en een eerbetoon aan Bottura's 25-jarige carrière als sterrenchef van zijn restaurant in Modena. Verdeeld over vier hoofdstukken, worden de inspirerende gerechten, de ingrediënten en technieken beschreven. Zijn filosofie, inspiratiebronnen en technieken worden prachtig verwoord en uitgebeeld. Stefano Graziani en Carlo Benvenuto verzorgden de schitterende fotografie.

Bottura's werk is zo verrassend dat de Engelsen lachend zeggen: Never Trust a Skinny Italian Chef. Wij noemen het de meester die van koken kunst maakt en zich laat inspireren door zijn omgeving en de kunst.

Meer informatie
Auteur(s)Massimo Bottura
ISBN9789089896155
BindwijzeHardcover
Aantal pagina's306
Publicatie datum20141111
Breedte222 mm
Hoogte300 mm
Dikte31 mm
Bestanden bij dit product
Inkijkexemplaar.pdf (961.82 kB)
Back to top