Eet als een expert

Marijke Berkenpas, Liesbeth Smit, Gaby Herweijer, Jolien Klamer
27,50
Op voorraad
SKU
9789021571539
Bindwijze: Paperback / softback
Levertijd 1-2 werkdagen Verzendkosten € 2,95
  • Gratis verzending vanaf €50,-
  • Veilige en makkelijke betaalopties
  • Aangesloten bij Thuiswinkel Waarborg
  • Makkelijk bestellen ook zonder account
Afbeelding vergroten
Productomschrijving

Groene smoothies, Goijibessen, speltbrood.. De voedselhypes vliegen je tegenwoordig om de oren, wat is nu echt een gezond eetpatroon?

Eet als een expert is het superhandige, inspirerende handboek van de experts van I'm a foodie. Marijke Berkenpas, Gaby Herweijer, Jolien Klamer en Liesbeth Smit scheiden de zin en onzin van voedselhypes van elkaar. Ze leggen uit welke voeding gezond is en waarom. Met lekkere ideeën voor ontbijt tot diner en handige weekschema's. I'm a foodie maakt wetenschap lekker!

  • Met meer dan 150 recepten
  • Ontbijt, lunch en diner
  • Handige weekschema's
  • Makkelijk en gezond

I'm a foodie is hét online platform over voeding. Een team van diëtisten, voedings- en gezondheidswetenschappers analyseert alle trends en hypes op kritische wijze en vertaalt ze naar haalbare adviezen en recepten.

"Als je in de voetsporen van deze vier gezondheidsamazones treedt, dan maak jij straks zelf goed onderbouwde keuzes, en eet je als een expert". - Prof. dr. Frans J. Kok. emeritus professor Voeding en Gezondheid Wageningen University.

Dit boek is een perfect cadeau voor iedereen die van gezond en lekker eten houdt! Ter gelegenheid van een verjaardag, sinterklaas, Kerstmis of gewoon zomaar.

Meer informatie
Auteur(s)Marijke Berkenpas, Liesbeth Smit, Gaby Herweijer, Jolien Klamer
ISBN9789021571539
BindwijzePaperback / softback
Aantal pagina's176
Publicatie datum20181106
Breedte191 mm
Hoogte245 mm
Dikte18 mm
Bestanden bij dit product
Back to top