13,50
Op voorraad
SKU
9789492821102
- Gratis verzending vanaf €50,-
- Veilige en makkelijke betaalopties
- Aangesloten bij Thuiswinkel Waarborg
- Makkelijk bestellen ook zonder account
Productomschrijving
Christianne Muusers, specialist in Nederlandse en Europese kookteksten van middeleeuwen tot 1900, verdiepte zich in de kookboeken van Nederlandse keukenmeiden uit de achttiende eeuw.
Deze ware ‘kokkinnen’ kookten feestelijke maaltijden in welgestelde huishoudens, en zij wisten zowel regionale als internationale gerechten - vooral uit de Franse keuken - deskundig te bereiden.
Zuinig waren ze niet, deze achttiende-eeuwse keukenmeiden, en ook niet bang om luxueuze producten in hun recepten te verwerken. Zo gebruikten ze truffels en morieljes, veel boter, eieren en room, kreeften, duiven en kostbare smaakstoffen.
Maak kennis met deze interessante periode uit de rijke Nederlandse kookgeschiedenis.
Meer informatie
Auteur(s) | Christianne Muusers |
ISBN | 9789492821102 |
Bindwijze | Hardcover |
Aantal pagina's | 80 |
Publicatie datum | 20190916 |
Breedte | 121 mm |
Hoogte | 186 mm |
Dikte | 15 mm |
Bestanden bij dit product