Het nieuwe proefboek

Peter Klosse
42,00
Op voorraad
SKU
9789059566408
Bindwijze: Hardcover
Levertijd 1-2 werkdagen Verzendkosten € 2,95
  • Gratis verzending vanaf €50,-
  • Veilige en makkelijke betaalopties
  • Aangesloten bij Thuiswinkel Waarborg
  • Makkelijk bestellen ook zonder account
Afbeelding vergroten
Productomschrijving

Over de smaak van wat wij eten en drinken. Een musthave voor iedereen die eten serieus neemt.

Er zijn niet veel mensen die niet houden van een heerlijk gerecht en een bijpassend drankje. Maar als je écht lekker wilt eten en drinken, helpt het als je er meer van weet. Sinds zijn eerste boek over dit onderwerp is Peter Klosse uitgegroeid tot de onbetwiste autoriteit op het gebied van smaak. In zijn nieuwste boek, 'Het Nieuwe Proefboek', geeft hij een frisse kijk op de voedselwereld van vandaag en inspireert hij zelf op zoek te gaan naar bijzondere smaakcombinaties. De vraag waarom een gerecht succesvol is beantwoordt hij aan de hand van de Culinaire Succesfactoren. Unieke flavour graphics laten zien hoe de diverse ingrediënten van gerechten bijdragen aan de smaak. Ook is er aandacht voor proeven en de rol van de hersenen bij de perceptie van smaak. Voor dit boek werkte hij samen met Angélique Schmeinck, een van de twee vrouwelijke meesterkoks van Nederland - een bijzondere combinatie van kennis en creativiteit.

Meer informatie
Auteur(s)Peter Klosse
ISBN9789059566408
BindwijzeHardcover
Aantal pagina's320
Publicatie datum20151001
Breedte201 mm
Hoogte277 mm
Dikte32 mm
Back to top