Alice Zaslavsky
Het plezier van écht goed koken
NRC Recensie
€ 35,00
Levertijd 1-2 werkdagen Verzendkosten € 2,95
Omschrijving
Alice Zaslvasky: de nieuwe sensatie in kookboekenland
Met Een ode aan groenten (voorjaar 2021) gaf Alice
Zaslvasky haar visitekaartje af, en wat voor een! Het
plezier spatte er van af en dat is nou precies waar het
allemaal om draait in haar keuken. In Het plezier van
écht goed koken laat Alice je zien hoe je elke dag, of het
nou een hectische werkdag of een luie zaterdag is, met
(basis)kennis en ervaring en het toepassen van de juiste
technieken, geweldig eten op tafel kunt zetten.
In zes originele hoofstukken, van ‘uit de losse pols’,
‘ontspannen weekendkoken’ tot en met ‘make-over
van restjes’ en ‘serieus zalige zoetigheden’ heb je een
masterclass in handen om niet alleen het plezier achter
het fornuis te ervaren maar ook om je kennis omtrent
smaakcombinaties en technieken te verbeteren. Daarnaast
krijg je ook nog allerhande tips & trucs en
bonusrecepten mee.
Maak in een handomdraai een venkel & citrussalade
met een rokerige dressing van lenteui en krijg meteen
de tip mee hoe je deze salade in een winterse variant
op tafel kunt zetten. Of serveer een Indiase curry
van aardappel en palak (spinazie) en krijg tijdens het
bereiden de short cuts en mogelijke toevoegingen mee
om de maaltijd te verrijken. Met Het plezier van écht
goed koken geeft Alice Zaslavsky wederom een spektakelstuk
af.
Meer informatie
ISBN | 9789461432841 |
---|---|
Aantal pagina's | 320 |
Datum van verschijning | 20230110 |
Breedte | 210 mm |
Hoogte | 267 mm |
Dikte | 37 mm |
Bijlage
Inkijkexemplaar.pdf (3.53 MB)
Ontvang als eerste bericht over de meest exclusieve aanbiedingen
Bedankt, je bent nu ingeschreven!
Je bent al ingeschreven met dit
e-mailadres