Jan Asselijn schilderij - De bedreigde zwaan (67 x 78 cm)

539,00
Op voorraad
SKU
4044991952487

Om een authentieke reproductie van het originele kunstwerk "De bedreigde zwaan" van Jan Asselijn te realiseren is het origineel rechtstreeks overgebracht op kunstenaarsdoek. Met behulp van de fine art giclée methode is de beperkte oplage van 199 exemplaren geproduceerd en gemonteerd op spieraam. Inclusief certificaat en nummering op de achterkant. Het ingelijste formaat is ca. 67 x 78 cm. De lijst is handgemaakt, goudkleurig massief houten frame met gehamerd metaal.

Lees meer
Levertijd 5-10 werkdagen Gratis thuisbezorgd
  • Gratis verzending vanaf €50,-
  • Veilige en makkelijke betaalopties
  • Aangesloten bij Thuiswinkel Waarborg
  • Makkelijk bestellen ook zonder account
Afbeelding vergroten
Productomschrijving
  • Prachtig kunstwerk van Jan Asselijn
  • Hoogwaardige reproductie volgens de fine art giclée methode, inclusief handgemaakte houten lijst
  • Verkrijgbaar in beperkte oplage (199 exemplaren), inclusief nummering en certificaat

Om een authentieke reproductie van het originele kunstwerk "De bedreigde zwaan" van Jan Asselijn te realiseren is het origineel rechtstreeks overgebracht op kunstenaarsdoek. Met behulp van de fine art giclée methode is de beperkte oplage van 199 exemplaren geproduceerd en gemonteerd op spieraam. Inclusief certificaat en nummering op de achterkant. Het ingelijste formaat is ca. 67 x 78 cm. De goudkleurige lijst is handgemaakt van massief hout met gehamerd metaal.

Over het merk

Ars mundi is een van Europa’s grootste kunstuitgevers. ars mundi (Latijn voor: de kunstwereld) is een in Hannover gevestigd familiebedrijf met hart voor kunst dat al 75 jaar is gespecialiseerd in hoogwaardige reproducties. ars mundi werkt samen met musea en kunstenaars over de hele wereld en bezit voor het merendeel van de aangeboden kunstwerken een exclusieve licentie.

Specificaties
Afmetingen schilderij 67 x 78 cm (h x b)
Methode Fine art glicée methode, op spieraam
Kwaliteit lijst Handgemaakt, hout
Certificaat meegeleverd Ja
Nummering  Ja
Beperkte oplage Ja (199 exemplaren)

 

Back to top