Michael Pfannschmidt schilderij - Geld voor niets (80 x 80 cm)

595,00
Op voorraad
SKU
948141

Felle kleuren en populaire komische figuren vormen de gemene deler van de werken van Michael Pfannschmidt. Met zijn unieke techniek creëert de kunstenaar moderne werken met humor.  Op een aliminium plaat en met een beperkte oplage van 199 exemplaren geproduceerd en gemonteerd op spieraam. Inclusief certificaat en nummering op de achterkant. Ook is het werk gesigneerd door de kunstenaar Michael Pfannschmidt. 

Lees meer
Levertijd 3-5 werkdagen Gratis thuisbezorgd
  • Gratis verzending vanaf €50,-
  • Veilige en makkelijke betaalopties
  • Aangesloten bij Thuiswinkel Waarborg
  • Makkelijk bestellen ook zonder account
Afbeelding vergroten
Productomschrijving
  • Kleurrijk kunstwerk van Michael Pfannschmidt 
  • Hoogwaardige museumkwaliteit replica, gesigneerd door Pfannschmidt
  • Gelimiteerde oplage (199 exemplaren), inclusief nummering en certificaat

Felle kleuren en populaire komische figuren vormen de gemene deler van de werken van Michael Pfannschmidt. Met zijn unieke techniek creëert de kunstenaar moderne werken met humor.  Op een aliminium plaat en met een beperkte oplage van 199 exemplaren geproduceerd en gemonteerd op spieraam. Inclusief certificaat en nummering op de achterkant. Ook is het werk gesigneerd door de kunstenaar Michael Pfannschmidt. Afmetingen 80 x 80 cm, inclusief ophangsysteem.

Over het merk

Ars mundi is een van Europa’s grootste kunstuitgevers. ars mundi (Latijn voor: de kunstwereld) is een in Hannover gevestigd familiebedrijf met hart voor kunst dat al 75 jaar is gespecialiseerd in hoogwaardige reproducties. ars mundi werkt samen met musea en kunstenaars over de hele wereld en bezit voor het merendeel van de aangeboden kunstwerken een exclusieve licentie.

Specificaties
Oplage 199 stuks
Afmetingen 80 x 80 cm
Materiaal Op aluminium plaat
Gesigneerd Ja

 

Back to top