Tuinbeeld Etienne-Maurice Falconet - 84 cm

1.499,00
Op voorraad
SKU
034350

Je tuin of balkon is een plek om te ontspannen en te genieten van het buiten zijn. Een tuinbeeld zorgt voor sfeer en geeft kleur aan je buitenruimte. Of je nu kiest voor een merel, vogelbad of zonnewijzer, met een tuinbeeld komt je tuin helemaal tot leven! Rond 1750 boetseerde hofbeeldhouwer Falconet de minnares van koning Lodewijk XV op zo'n levensechte manier dat dit beeld een waar schandaal veroorzaakte. 

Lees meer
Levertijd 3-5 werkdagen Gratis thuisbezorgd
  • Gratis verzending vanaf €50,-
  • Veilige en makkelijke betaalopties
  • Aangesloten bij Thuiswinkel Waarborg
  • Makkelijk bestellen ook zonder account
Afbeelding vergroten
Productomschrijving
  • Tuinbeeld Etienne-Maurice
  • Gemaakt van kunstmatig marmer
  • 35 kg en 84 cm hoog

Je tuin of balkon is een plek om te ontspannen en te genieten van het buiten zijn. Een tuinbeeld zorgt voor sfeer en geeft kleur aan je buitenruimte. Of je nu kiest voor een merel, vogelbad of zonnewijzer, met een tuinbeeld komt je tuin helemaal tot leven! Rond 1750 boetseerde hofbeeldhouwer Falconet de minnares van koning Lodewijk XV op zo'n levensechte manier dat dit beeld een waar schandaal veroorzaakte. Vandaag de dag is het marmeren beeld een van de grote kunstschatten van het Louvre in Parijs.

Over het merk

Ars mundi is een van Europa’s grootste kunstuitgevers. ars mundi (Latijn voor: de kunstwereld) is een in Hannover gevestigd familiebedrijf met hart voor kunst dat al 75 jaar is gespecialiseerd in hoogwaardige reproducties. ars mundi werkt samen met musea en kunstenaars over de hele wereld en bezit voor het merendeel van de aangeboden kunstwerken een exclusieve licentie.

Specificaties
Materiaal Kunstmatig marmer
Afmeting 84 cm hoog
Gewicht 35 kg
Back to top