Zes seizoenen

Joshua McFadden, Martha Holmberg
37,50
Op voorraad
SKU
9789000359653
Bindwijze: Hardcover
Levertijd 1-2 werkdagen Verzendkosten € 2,95
  • Gratis binnen 14 dagen te retourneren
  • Veilige en makkelijke betaalopties
  • Aangesloten bij Thuiswinkel Waarborg
  • Makkelijk bestellen zonder account
Afbeelding vergroten
Productomschrijving

'Een heerlijk boek vol creatieve en simpele groentegerechten à la Joshua.' – delicious.

'Een bron van inspiratie voor de dagelijkse maaltijd waarin groenten de hoofdrol spelen.' – Jonah Freud, Het Parool

225 recepten uit zes seizoenen met groenten in de hoofdrol

Eenvoudige, uitgekiende recepten die tonen hoe je groenten kunt bereiden als ze op hun best zijn. Joshua McFadden, chef-kok en boer, deelt zijn kennis en passie. Zes seizoenen verandert de wijze waarop je nadenkt over de versheid van ingrediënten.

De traditionele vier seizoenen doen volgens McFadden geen recht aan wat de natuur en de moestuin te bieden hebben; liever onderscheidt hij zes seizoenen. Van lente naar de vroege zomer, via midzomer naar de late zomer, en dan naar herfst en winter.

Het boek bevat maar liefst 225 recepten. Ook krijg je veel tips en informatie over het aanleggen van een goede basisvoorraad, voor het inrichten van je koelkast en voorraadkast, en voor het inmaken van groenten.

Omarm de seizoenen en goed koken volgt vanzelf!

Joshua McFadden is eigenaar en chef-kok van Ava Gene’s, een geliefde trattoria in Portland, Oregon. Hij werkte jarenlang bij toprestaurants in San Fransisco en in New York. Daarnaast heeft hij als boer gewerkt en is hij volledig ingesteld op koken naar de seizoenen

'Dit is niet alleen een boek vol handige basisrecepten, maar ook vol inspirerende maaltijden voor alle seizoenen.' – Noord-Hollands Dagblad 

'McFaddens originele aanpak verandert de wijze waarop je nadenkt over de versheid van ingrediënten.' – Smult

‘Zijn recepten vragen erom geproefd te worden tot de bladzijden ezelsoren hebben, met saus bespetterd zijn en aan elkaar blijven plakken. Verplichte kost voor de thuiskok.’ Dan Barber, chef-kok/mede-eigenaar van Blue Hill

‘Joshua McFadden heeft de ziel van een boer, en zijn recepten zijn prachtig in balans met de seizoenen en het land.’ Alice Waters, eigenaar van Chez Panisse

Meer informatie
Auteur(s)Joshua McFadden, Martha Holmberg
ISBN9789000359653
BindwijzeHardcover
Aantal pagina's400
Datum van verschijning20180211
Breedte202 mm
Hoogte271 mm
Dikte44 mm
Bestanden bij dit product
Back to top