10 jaar Ron Gastrobar

Ron Gastrobar
49,95
Op voorraad
SKU
9789464813302
Bindwijze: Paperback
Levertijd 1-2 werkdagen Verzendkosten € 2,95
  • Gratis verzending vanaf €50,-
  • Veilige en makkelijke betaalopties
  • Aangesloten bij Thuiswinkel Waarborg
  • Makkelijk bestellen ook zonder account
Afbeelding vergroten
Productomschrijving
Ron was het zat. Klaar met het gefluister in zijn tweesterrenzaak Sophia, klaar met het linnen op de tafel en de schuimpjes op het bord. En die amuses hoefden ook niet meer. Hij wilde iets totaal anders, iets wat Nederland nog niet kende. En bovenal wilde weer koken met zijn hart.

Dus moest het roer om. Op z’n Ron Blaauws: niet een beetje, maar vol gas. Het diepe in en dan maar kijken wat er gebeurt. Of zoals hij het zelf zegt: ‘Kleine gerechtjes, huppakee, geen gelul, lekker eten, fijne muziek, goede bediening.’

Dat was 2013. Tien jaar later is Ron Gastrobar niet meer weg te denken uit de Nederlandse horeca. Ron Blaauw zette de toon voor een nieuwe manier van eten. En dat willen we vieren met dit boek. 328 pagina’s ramvol recepten, foto’s, verhalen en reportages. Een ode aan de mensen die het succes mede mogelijk maakten. Van de leveranciers tot het personeel, van gasten tot familie en vrienden.

Zie dit boek vooral niet als een eindpunt. Tien jaar is een mooi begin, maar Ron is nog niet klaar. Het is nog lang niet af. ‘We zijn continu in beweging, elke dag bezig om het comfortabeler, beter, lekkerder te maken. Ik ben continu op zoek, wil elke dag nieuwe stappen zetten.
Meer informatie
Auteur(s)Ron Gastrobar
ISBN9789464813302
BindwijzePaperback
Aantal pagina's328
Publicatie datum20231016
Breedte238 mm
Hoogte302 mm
Dikte27 mm
Bestanden bij dit product
Back to top