Dit soepenboek bevat 500 recepten die u het water in de mond doen lopen en alle duidelijk beschreven en gemakkelijk te maken zijn. Op elke pagina zijn suggesties en tips opgenomen voor alle soorten soep, bouillon, bisque, chowder, maaltijdsoep en consommé.
Wat u ook zoekt, of het nu voor een ontspannen lunch in het weekend, een eenvoudig soupertje, een geraffineerd voorgerecht, een verwarmende soep voor de winter of een verkoelende voor de zomer is, er is altijd een recept te vinden.
De inleiding omvat alle informatie over bereiding en koken: keukengerei, ingrediënten, technieken voor mengen en koken, meten en wegen en tips die helpen mislukkingen te voorkomen.
In deze kleurrijke receptenbundel zijn klassiekers opgenomen zoals Vietnamese rundvleessoep met noedels en Italiaanse minestrone, met nieuwe en hedendaagse varianten op klassieke thema's.
Maak een keuze uit de gekoelde en koude, gladde en romige, gezonde en voedzame soepen, maaltijdsoepen of soepen die binnen 20 minuten zijn bereid.