AVI - Disney Encanto, een huis vol magie

Disney
9,99
Op voorraad
SKU
9789047862208
Bindwijze: Hardback
Levertijd 1-2 werkdagen Verzendkosten € 2,95
  • Gratis verzending vanaf €50,-
  • Gratis retourneren binnen 14 dagen
  • Veilige en makkelijke betaalopties
  • Aangesloten bij Thuiswinkel Waarborg
  • Makkelijk bestellen ook zonder account
Afbeelding vergroten
Productomschrijving

'Encanto - Een huis vol magie' vertelt het prachtige en ontroerende familieverhaal van de Disneyfilm 'Encanto' - maar dan op AVI M4-niveau. Perfect voor fans van Maribel die al een beetje zelf kunnen lezen.

Maribel Madrigal is dol op haar grote familie. Met haar oma, ouders en zusjes, ooms, tantes, neefjes en nichtjes woont ze in een magisch, levend huis dat Casita heet. In dit leesboekje worden alle leden van de familie Madrigal voorgesteld, met al hun bijzondere gaven. Alleen Maribel heeft geen magische krachten. Is er misschien iets anders wat haar net zo bijzonder maakt als de rest van haar familie? 'Encanto - Een huis vol magie' is geschikt voor beginnende lezers vanaf 7 jaar.

'Ik leer lezen!' is een AVI-reeks voor jonge lezers die voor het eerst zelf aan de slag gaan. De meeslepende verhalen en bekende personages uit hun favoriete films en series zijn een perfecte manier om plezier te krijgen in het lezen. Andere titels die in deze reeks verschenen zijn onder andere 'Frozen', 'My Little Pony', 'Coco, Miguel en de muziek' en 'De Leeuwenkoning'.

Meer informatie
Auteur(s)Disney
ISBN9789047862208
BindwijzeHardback
Aantal pagina's24
Publicatie datum20221005
Breedte157 mm
Hoogte236 mm
Dikte10 mm
Bestanden bij dit product
Inkijkexemplaar.pdf (265.92 kB)
Back to top