Wie houdt er nou niet van de geur van versgebakken brood? Er zijn maar weinig dingen die zo veel voldoening geven als brooddeeg kneden en laten rijzen, om vervolgens te genieten van de heerlijke geur als uw perfecte brood in de oven staat.
Deze nieuwe verzameling broodrecepten neemt alle stress van het bakken weg. In de inleiding vindt u kennis die generaties lang is opgedaan - het gebruik van gist, de beste manier om te kneden, het kiezen van het juiste soort meel en wat u moet doen als er iets misgaat.
- 500 recepten voor alle soorten brood: hartig en zoet, traditioneel en exotisch, broden voor het ontbijt en het diner, en broden die het resultaat zijn van de eeuwenoude kennis van broodbakkers.
- Inclusief platbroden en andere ongegiste broden, plus glutenvrije en zuivelvrije broden.
- Veel recepten zijn zo snel en simpel dat u ze gemakkelijk in uw wekelijkse schema kunt inpassen. Zo kunt u zo vaak u maar wilt en zonder stress genieten van zelfgebakken brood.
Meer informatie
ISBN
9789048308521
Aantal pagina's
288
Datum van verschijning
20140204
Breedte
157 mm
Hoogte
159 mm
Dikte
28 mm
Indien je problemen ondervindt bij het afrekenproces, probeer dan de cookies van je browser te wissen.