Deze receptenverzameling biedt maar liefst 500 ideeën voor een Italiaans getinte maaltijd, van een informeel etentje met vrienden tot een meergangendiner voor een speciale gelegenheid. Van een eenvoudige minestrone tot een met zorg bereide risotto, en van een heerlijke pizza tot een klassieke tiramisu: u vindt hier alle recepten die u zoekt.
- Een inleidend gedeelte vertelt alles over benodigdheden, werkwijze en ingrediënten, en geeft advies bij problemen. - Met recepten voor verrukkelijke vlees-, gevogelte- en visgerechten, maar ook volop keus voor vegetariërs. - Leer zelf pastas, risottos en soepen maken en laat u inspireren door de tradities van de verschillende culinaire Italiaanse regios. - 500 recepten voor elke maaltijd en gelegenheid: snacks, salades, lichte lunches, feestelijke etentjes en nog veel meer.
Meer informatie
ISBN
9789048302680
Aantal pagina's
288
Datum van verschijning
20101001
Breedte
157 mm
Hoogte
158 mm
Dikte
26 mm
Indien je problemen ondervindt bij het afrekenproces, probeer dan de cookies van je browser te wissen.