Burning hot, dat is barbecueën Smokey Goodness-style. Het echte werk: stoer, slow en dit keer ook vol fuego. Want Jord Althuizen reist af naar Zuid-Amerika, op zoek naar de BBQ-cultuur van onder andere de Argentijnse pampa’s. Van vurige salsa’s tot complete asado’s, porkbelly pita’s én latino spareribs. Natuurlijk gaan we ook next level! Gril boven open vuur, graaf je eigen fire pit of – voor de echte vuurvreters – bouw je eigen infiernillo. Met 'Smokey Goodness 2' maak je werk van je carnivoresque hobby.
'Smokey Goodness 2' won de Gouden Garde Publieksprijs voor Kookboek van het Jaar. De vakjury schreef: “Knap dat Jord Althuizen ook in zijn tweede boek het hoge niveau van zijn eerste heeft weten vast te houden en nog weet te verrassen ook. 'Smokey Goodness 2' is lekker stoer en ruig, tot aan de cocktails toe!”
Dit boek is hét perfect cadeau voor iedereen die van barbecueën en lekker eten houdt! Ter gelegenheid van een verjaardag, Vaderdag, samenwonen, sinterklaas, Kerstmis of gewoon zomaar.
Meer informatie
ISBN
9789021564746
Aantal pagina's
224
Datum van verschijning
20170405
Breedte
227 mm
Hoogte
288 mm
Dikte
33 mm
Indien je problemen ondervindt bij het afrekenproces, probeer dan de cookies van je browser te wissen.