De edele

Taran Matharu
22,99
Op voorraad
SKU
9789000358311
Bindwijze: Hardcover
Levertijd 1-2 werkdagen Verzendkosten € 2,95
  • Gratis verzending vanaf €50,-
  • Veilige en makkelijke betaalopties
  • Aangesloten bij Thuiswinkel Waarborg
  • Makkelijk bestellen ook zonder account
Afbeelding vergroten
Productomschrijving

De inquisitie van Taran Matharu

Het tweede deel van de Summoner-serie

Een jaar na het toernooi zitten Fletcher en Ignatius nog steeds opgesloten in de kerkers van Pelt. Nu zullen ze worden berecht door de Onderzoeksraad, een machtig instituut waarvan het bestuur niet het beste met Fletcher voor heeft.
Tijdens het proces worden er schokkende onthullingen gedaan over Fletchers afkomst, maar hij heeft weinig tijd om erbij stil te staan. De afgestudeerden van de Vocans Academie worden diep de jungle van de orks in gestuurd, om een gevaarlijke missie te voltooien voor de koning en zijn raad. Als ze falen, zullen de legers van de orks machtiger worden dan ooit.
Met zijn vrienden Othella en Sylva aan zijn zijde, vecht Fletcher zich een weg naar het hart van het orkenrijk om Hominum van de ondergang te redden. Al wordt het zijn dood.

'Een vlot verhaal met herkenbare thema's dat doet denken aan de boeken van Tolkien en Pullman met Pokémon-achtige elementen.' Kirkus Reviews

Lees de hele Summoner-serie: 0. De outcast (prequel) 1. De nieuweling 2. De edele 3. De strijdmagiër Handboek van een summoner Van Taran Matharu verscheen ook de Contender-serie: 1. De uitverkorene 2. De uitdager 3. De overwinnaar
Meer informatie
Auteur(s)Taran Matharu
ISBN9789000358311
BindwijzeHardcover
Aantal pagina's368
Publicatie datum20171103
Breedte159 mm
Hoogte238 mm
Dikte40 mm
Bestanden bij dit product
Inkijkexemplaar.pdf (228.27 kB)
Back to top