29,99
Op voorraad
SKU
9789089897367
- Gratis verzending vanaf €50,-
- Veilige en makkelijke betaalopties
- Aangesloten bij Thuiswinkel Waarborg
- Makkelijk bestellen ook zonder account
Productomschrijving
De smaak van bloemen laat zien hoe je bloemen kunt verwerken in allerlei gerechten: als garnering en natuurlijk voor de smaak.
Tuinjournalist Julia Voskuil stelt per seizoen een variatie aan eetbare bloemen voor en geeft daarbij aan wat je wanneer kunt zaaien, oogsten en eten en hoe je aan gezonde bloemen komt.
- Ruim 40 plantbeschrijvingen
- Praktische seizoensindeling
- Interviews en recepten
Gerenommeerde chefs, wildplukkers en kwekers delen hun passie met recepten vol bloemen.
Vier de seizoenen met bloemen op je bord en laat je inspireren door chef-koks van bekende restaurants zoals Tommy Janssen (Bentinck), Arthur van Brug (Villa Augustus), Remco Jansen (Intens), Soenil Bahadoer (De Lindehof) en Jacob Jan Boerma (De Leest).
Meer informatie
Auteur(s) | Julia Voskuil |
ISBN | 9789089897367 |
Bindwijze | Hardcover |
Aantal pagina's | 192 |
Publicatie datum | 20170915 |
Breedte | 217 mm |
Hoogte | 218 mm |
Dikte | 23 mm |
Bestanden bij dit product