Collegereeks Duurzaamheid in perspectief

Adviesprijs 2.295,00 Speciale prijs 1.995,00
300,00 Korting
Op voorraad
SKU
NRCA2320
 • Toonaangevende academici bieden vanuit diverse disciplines essentiële inzichten in hoe organisaties effectiever kunnen verduurzamen
Lees meer
Uiterlijk 14 dagen voor aanvang per e-mail Gratis thuisbezorgd
 • Gratis verzending vanaf €50,-
 • Veilige en makkelijke betaalopties
 • Aangesloten bij Thuiswinkel Waarborg
 • Makkelijk bestellen ook zonder account
Afbeelding vergroten
Meer informatie:
Productomschrijving
 • Start donderdag 2 november in Amsterdam
 • 6 colleges van 15.30 tot 19.30 uur
 • Maximaal 25 deelnemers

De snelheid waarbij organisaties kunnen veranderen richting circulaire manier van denken, werken en handelen hangt sterk af van de kennis en vaardigheden van de professionals die deze verandering proberen te implementeren. In Nederland bevinden de meeste organisaties zich nog in de vroege fasen van transitie naar duurzaamheid.

Werkt jouw organisatie al aan een duurzame bedrijfsvoering en duurzame impact op de maatschappij? Wil jij jouw eigen rol hierin vergroten en een bijdrage leveren om de duurzaamheidsambities van jouw organisatie te versterken en te bestendigen? Dan is deelname aan de collegereeks Duurzaamheid in Perspectief een goede eerste zet. Tijdens een 6-delige collegereeks van de UvA Academy bieden toonaangevende academici vanuit diverse disciplines essentiële en state-of-the-art inzichten in hoe organisaties effectiever kunnen verduurzamen.

In 6 bijeenkomsten van ieder maximaal drie uur krijg je antwoord op vragen als: Hoe zet je je collega’s en of klanten aan tot duurzame verandering? Hoe beïnvloed je gewenst gedrag en welke interventies zijn hier het meest geschikt voor? Verder gaan we in op hoe je je een duurzaam eco-systeem met stakeholders vormgeeft en bieden we je inzicht in de meest actuele wetgeving- en financiering van duurzaamheid. Maar ook het gedrag van uw klanten of afnemers komen aan bod. Verder vergeten we de rol die nieuwe technologie hierin speelt zeker niet. Kortom een brede en actuele blik op duurzaamheid. Kort, krachtig en toch compleet. Deelnemers ontvangen een certificaat van deelname.

Voor wie?
Je bent als manager binnen je bedrijf verantwoordelijk of medeverantwoordelijk voor strategie, beleid en/of implementatie van MVO en Duurzaamheid. Te denken valt aan o.a.: Managers CSR, Manager Duurzaamheid, Adviseur Strategie, Directeur/Eigenaar, Hoofd Communicatie/Marketing.

Na afloop van deze reeks

 • Heb je inspiratie opgedaan voor het leiding nemen aan duurzaamheidsambities
 • Leer je na te denken over de betekenis van duurzaamheid voor jouw organisatie
 • Heb je handvatten om verder vorm te geven aan de duurzaamheidsambities van jouw organisatie vanuit een brede bedrijfskundige blik
 • Ben je in staat om een perspectief op duurzaamheid beter vorm te geven
 • Heb je een netwerk opgebouwd van gelijkgestemden en is er ruimte om kennis te delen tijdens de interactieve colleges

Opzet
Er is een selectie gemaakt van de laatste wetenschappelijke inzichten vanuit de geschiedenis, psychologie, communicatiewetenschappen, marketing, strategie, juridisch en technologie. Deze reeks komt mede tot stand door: UvA Green Campus/ UvA Academy/ SustainaLab/ Matrix One en de samenwerkende faculteiten. 

Op uiterlijk 19 oktober ontvang je van de UvA Academy het e-ticket voor de collegereeks en overige informatie per e-mail. Deze collegereeks is vrijgesteld van BTW.

Programma
Back to top