Frederik Roijé Framed Feeder vogelhuis

Adviesprijs 169,00 Speciale prijs 149,00
12% Korting
Op voorraad
SKU
FM10.01

Licht het mooiste deel van de tuin uit met het de Framed Feeder vogelhuis van Frederik Roijé. Voeg naar eigen inzicht takken en voedsel toe om vogels aan te trekken en creëer zo een 'levend schilderij’.

Lees meer
Levertijd 1-3 werkdagen Gratis thuisbezorgd
  • Gratis verzending vanaf €50,-
  • Veilige en makkelijke betaalopties
  • Aangesloten bij Thuiswinkel Waarborg
  • Makkelijk bestellen ook zonder account
Afbeelding vergroten
Productomschrijving
  • Frederik Roijé laat natuur en design samensmelten
  • Geproduceerd in Nederland, gemaakt van cortenstaal
  • Gemakkelijk te monteren, inclusief stok van 195 cm

Licht het mooiste deel van de tuin uit met het de Framed Feeder vogelhuis van Frederik Roijé. Voeg naar eigen inzicht takken en voedsel toe om vogels aan te trekken en creëer zo een 'levend schilderij’. Frederik Roijé liet zich inspireren door het thema natuur in de schilderkunst en bracht dit terug in dit design. De Framed Feeder is vervaardigd uit cortenstaal. Alle zijden hebben bladeren die handmatig open gedrukt kunnen worden, hieraan kunnen takken en voedsel worden bevestigd. Een porseleinen schaaltje vormt het middelpunt en kan gevuld worden met water of voedsel. Het vogelhuis heeft de afmetingen: 42 x 13 x 30 cm, een paallengte van 195 cm en weegt 4,5 kg.

Over het merk

Frederik Roijé studeerde in 2001 af aan de Design Academy in Eindhoven. In 2002 startte hij zijn eigen studio voor Industrieel Design in Amsterdam. Twee jaar later initieerde en stichtte hij de vereniging Lift op en sinds 2012 is hij Art Director en grondlegger van Nieuw Duivendrecht. Een productief ontwerper, met veel ideeën, een duidelijke visie en een tomeloze drive om Nederlands design op de wereldkaart te zetten.

Overige informatie

Het materiaal cortenstaal

Het Framed Feeder vogelhuis is vervaardigd uit cortenstaal en wordt blank, zonder roestlaag, geleverd. Wanneer het vogelhuis buiten wordt geïnstalleerd, zal na een aantal regenachtige dagen al een roestlaag ontstaan. Komt het vogelhuis onder een afdak te staan of wil je dit proces versnellen? Door wat natuurazijn te mengen met water en dit te vernevelen op het vogelhuis zal de roestlaag sneller ontstaan.

Specificaties
Afmetingen 42 x 13 x 30 cm
Afmetingen paal 195 cm
Gewicht  4,5 kg
Materiaal Cortenstaal

 

Back to top