Goede voornemens

Catherine Girard-Audet
13,95
Op voorraad
SKU
9789464006179
Bindwijze: Paperback
Levertijd 1-2 werkdagen Verzendkosten € 2,95
  • Gratis verzending vanaf €50,-
  • Veilige en makkelijke betaalopties
  • Aangesloten bij Thuiswinkel Waarborg
  • Makkelijk bestellen ook zonder account
Afbeelding vergroten
Productomschrijving
Door de meteoriet die tijdens het Halloweenfeest neerstortte, lag niet alleen LŽaÕs hart aan gruzelementen, hij bezorgde haar ook nog eens net zoÕn stralende teint als een karper en de vitaliteit van een telefoonpaal. Het oerlelijke badpak dat ze van Bibi tijdens de modeshow moet dragen en de louche beweringen van Maude zullen haar echt niet helpen om weer tot zichzelf te komen.
Terwijl een gerucht haar aanzet tot spionage, paranoia en ongehoorzaamheid, probeert LŽa zich zo goed en zo kwaad als het gaat te concentreren op andere aspecten van haar leven. Zullen een mogelijk studentenreisje, haar inzet in driehonderd en tien comitŽs, de hardnekkige aansporingen van haar broer Felix en de terugkomst van MŽgane en de troetelberen haar helpen een zeker evenwicht terug te vinden?
Door LŽaÕs emotionele puinhoop, Katherines woede, Jeannes onzekerheden en Marilous paniek, omdat ze iets te snel met het volwassen leven geconfronteerd wordt, besluiten de meisjes de balans op te maken. Dit spoort ze aan om belangrijke voornemens te maken zodat ze aan een nieuw jaar vol verzoeningen, verrassingen, vriendschap en mollige luipaarden kunnen beginnen.
Meer informatie
Auteur(s)Catherine Girard-Audet
ISBN9789464006179
BindwijzePaperback
Publicatie datum20210203
Breedte127 mm
Hoogte205 mm
Dikte30 mm
Bestanden bij dit product
Back to top