Technieken & recepten voor het bereiden van gerechten op hout

Karen Adler, Judith Fertig
7,99
Op voorraad
SKU
9789048316496
Bindwijze: Hardcover
Levertijd 1-2 werkdagen Verzendkosten € 2,95
  • Gratis verzending vanaf €50,-
  • Veilige en makkelijke betaalopties
  • Aangesloten bij Thuiswinkel Waarborg
  • Makkelijk bestellen ook zonder account
Afbeelding vergroten
Productomschrijving
Hout op voorraad? Zou wel moeten! Koken op een plank is de eenvoudigste manier om uw eten te voorzien van de subtiele smaak en het heerlijke aroma van rook. En het mooie is dat u geen speciale uitrusting nodig heeft of ingewikkelde aanwijzingen hoeft te volgen om te koken op een plank. De enige twee dingen die u nodig heeft, zijn een plank en dit boek! Met de 25 essentiële technieken die u in dit boek vindt, bereidt u in no time het heerlijkste eten op een plank ‒ buiten en binnen.
Meer informatie
Auteur(s)Karen Adler, Judith Fertig
ISBN9789048316496
BindwijzeHardcover
Aantal pagina's128
Publicatie datum20180615
Breedte210 mm
Hoogte210 mm
Dikte17 mm
Bestanden bij dit product
Inkijkexemplaar.pdf (380.16 kB)
Back to top