Auguste Rodin sculptuur - De Denker (26 cm)

249,00
Op voorraad
SKU
4044991476419

Dit grote werk van de belangrijkste Europese beeldhouwer van zijn tijd wordt beschouwd als een symbool van de menselijke rede en scheppingskracht. "Hij droomt," zegt Rodin over zijn meesterwerk. "De vruchtbare gedachte ontwikkelt zich langzaam in zijn hersenen. Plotseling is hij niet langer een dromer, maar een schepper." Slechts een kwart eeuw na zijn creatie werd "De Denker" een Frans nationaal monument.

Lees meer
Levertijd 3-5 werkdagen Gratis thuisbezorgd
  • Gratis verzending vanaf €50,-
  • Veilige en makkelijke betaalopties
  • Aangesloten bij Thuiswinkel Waarborg
  • Makkelijk bestellen ook zonder account
Afbeelding vergroten
Productomschrijving
  • Iconische sculptuur van Auguste Rodin
  • Ars mundi museumkwaliteit replica
  • Met de hand gegoten

Dit grote werk van de belangrijkste Europese beeldhouwer van zijn tijd wordt beschouwd als een symbool van de menselijke rede en scheppingskracht. "Hij droomt," zegt Auguste Rodin over zijn meesterwerk. "De vruchtbare gedachte ontwikkelt zich langzaam in zijn hersenen. Plotseling is hij niet langer een dromer, maar een schepper." Slechts een kwart eeuw na zijn creatie werd "De Denker" een Frans nationaal monument: het monumentale beeld werd aan de stad Parijs geschonken door openbare inschrijving en werd in 1906 plechtig onthuld voor het monument van de Grand Nation, het Panthéon in Parijs.

De ars mundi museumkwaliteit replica is met de hand gegoten, heeft een gebronsd oppervlak en is 26 cm hoog.

Over het merk

Ars mundi is een van Europa’s grootste kunstuitgevers. ars mundi (Latijn voor: de kunstwereld) is een in Hannover gevestigd familiebedrijf met hart voor kunst dat al 75 jaar is gespecialiseerd in hoogwaardige reproducties. ars mundi werkt samen met musea en kunstenaars over de hele wereld en bezit voor het merendeel van de aangeboden kunstwerken een exclusieve licentie.

Specificaties
Afmetingen (h) 26 cm 
Materiaal Gebonden brons
Kwaliteit Museumkwaliteit replica (handgemaakt)

 

Back to top