De bijbel van de Koreaanse keuken is hét naslagwerk voor wie alle geheimen van de Koreaanse keuken wil leren kennen
Van bulgogi tot bo-ssam en bibimbap en van allerlei soorten kimchi tot kimbap: in De bijbel van de Koreaanse keuken nemen Myung-ki Min en Sang Ah Yoo je mee op reis door de Koreaanse keuken. Een verrassende en gezonde keuken, waarin gefermenteerde ingrediënten zoals kimchi, gochujang en doenjang samen met rijst, noedels, allerlei groenten en zeewier, vis, vlees en tofu de basis vormen voor eindeloos veel hartverwarmende gerechten.
Meer dan 230 recepten Duidelijke how-to's en technieken Uitgebreide info over Koreaanse ingrediënten Wegwijs door de toko en Koreaanse supermarkt
Meer informatie
ISBN
9789048864751
Aantal pagina's
496
Datum van verschijning
20240510
Breedte
163 mm
Hoogte
217 mm
Dikte
45 mm
Indien je problemen ondervindt bij het afrekenproces, probeer dan de cookies van je browser te wissen.