30,95
Op voorraad
SKU
9789081126113
- Gratis verzending vanaf €50,-
- Veilige en makkelijke betaalopties
- Aangesloten bij Thuiswinkel Waarborg
- Makkelijk bestellen ook zonder account
Productomschrijving
Het Nieuw Nederlandsch Kookboek _ In de wereld van lekker eten en drinken is er duidelijk sprake van een groeiende herwaardering van locale ingredi en en seizoensgebonden producten van Nederlandse bodem.
De ge orteerde buitenlandse keuken, de fusion-keuken en de nouvelle cuisine zijn over hun hoogtepunt heen.
Veel topkoks kiezen voor gerechten die passen in het ritme van het seizoen en die gemaakt zijn met de mooiste producten uit de streek. Niet volgens oude receptuur, maar vertaald naar de smaak van nu. Dat is het Nieuwe Nederlandsche koken - met 'sch'.
Hoogste tijd dus voor het Nieuw Nederlandsch Kookboek. Een kookboek voor de groeiende groep enthousiaste keukenprinsen en -prinsessen. Voor mensen die plezier hebben in koken en op zoek zijn naar een volgende uitdaging.
Op verzoek van de Heren van Waarde heeft topkok Paul van Waarden twaalf uitgebalanceerde menu's ontwikkeld, met elk een voor-, hoofd- en nagerecht. De menu's zijn ge ustreerd met teksten over de bijzondere rijke culinaire traditie van Nederland.
RECEPTEN
PAUL VAN WAARDEN
De ge orteerde buitenlandse keuken, de fusion-keuken en de nouvelle cuisine zijn over hun hoogtepunt heen.
Veel topkoks kiezen voor gerechten die passen in het ritme van het seizoen en die gemaakt zijn met de mooiste producten uit de streek. Niet volgens oude receptuur, maar vertaald naar de smaak van nu. Dat is het Nieuwe Nederlandsche koken - met 'sch'.
Hoogste tijd dus voor het Nieuw Nederlandsch Kookboek. Een kookboek voor de groeiende groep enthousiaste keukenprinsen en -prinsessen. Voor mensen die plezier hebben in koken en op zoek zijn naar een volgende uitdaging.
Op verzoek van de Heren van Waarde heeft topkok Paul van Waarden twaalf uitgebalanceerde menu's ontwikkeld, met elk een voor-, hoofd- en nagerecht. De menu's zijn ge ustreerd met teksten over de bijzondere rijke culinaire traditie van Nederland.
RECEPTEN
PAUL VAN WAARDEN
Meer informatie
ISBN | 9789081126113 |
Bindwijze | Hardcover |
Aantal pagina's | 96 |
Publicatie datum | 20061207 |
Breedte | 220 mm |
Hoogte | 253 mm |
Dikte | 16 mm |