Met Klein Korea heb je een geweldig kookboek in
handen waarmee je stap-voor-stap zelf iconische
gerechten als kimchi, bibimbap en bulgogi
(gemarineerd rundvlees) maakt. De Koreaanse
keuken staat bekend om zijn grote verscheidenheid,
kwaliteit en het groot aantal bijgerechten die de
maaltijd vergezellen. Dus ga aan de slag en tover de
Koreaanse keuken op jouw eettafel.
In negen hoofdstukken leer je de fijne kneepjes van
de Koreaanse keuken: van maar liefst zeven kimchirecepturen,
vele bijgerechten, soep & stoofschotels,
rijst & noedelgerechten, typische Korean BBQrecepten
tot en met het zelf maken van sauzen en
condimenten.
Maak overheerlijke Koreaanse pannenkoekjes met
kimchi en buikspek of trakteer je gasten op een echte
Korean BBQ en maak gemarineerde runderribbetjes.
Serveer daarbij overheerlijke frisse bijgerechten als
komkommersalade met zeewier en sluit af met een
Koreaans dessert als pat bingsu (geschaafd ijs met
fruit en gecondenseerde melk).
Klein Korea