The best of SuriMAM Cooking is een tongstrelende hommage aan de Surinaamse eetcultuur en gerechten van de drie iconische zussen.
Op veler verzoek komt nu de vijfjarige-jubileumeditie van SuriMAM Cooking. De zussen Waal vertellen hun tori: het verhaal over hun liefde voor koken. Ze nodigen je uit smakelijke Surinaamse gerechten te bereiden, en voeren je mee met de liefde en de saamhorigheid van de Surinaamse cultuur. Met tongstrelende klassiekers zoals pom, gevulde roti, gele pesiesoep, tomtom van bananen en natuurlijk gemberbier. Een uitnodigende verzameling van de lekkerste recepten en de belangrijkste culinaire
gebruiken uit Suriname met aandacht voor verspillingsvrij koken.
SuriMAM Cooking is een verwijzing naar de voorletters van Moreen, Aretha en Martha, en is tevens een eerbetoon aan hun moeder Norine. Zij heeft als alleenstaande moeder hun de liefde voor de Surinaamse keuken meegegeven.
Meer informatie
ISBN
9789021038834
Aantal pagina's
176
Datum van verschijning
20230202
Breedte
208 mm
Hoogte
288 mm
Dikte
21 mm
Indien je problemen ondervindt bij het afrekenproces, probeer dan de cookies van je browser te wissen.