Topkok en barbecuegoeroe Steven Raichlen staat al jaren aan de top van de internationale barbecuescene. Met Fantastische vleesrecepten voor een culinaire BBQ laat Raichlen zien dat je creatiever kunt barbecuen dan alleen met een spiesje of een hamburger. Hij presenteert foto voor foto en stap voor stap de geheimen van het barbecuen en grillen.
• Meer dan 750 fullcolourfoto’s
• Meer dan 50 technieken
• Meer dan 100 recepten
• Talloze tips voor beginners en gevorderden
Steven Raichlen presenteert zijn favoriete recepten, technieken en tips. Rund- of kalfsvlees, worstjes of kip: Raichlen introduceert je in de wereld van het grillen en laat zien dat alles mogelijk is!
Meer informatie
ISBN
9789045213644
Aantal pagina's
352
Datum van verschijning
20170523
Breedte
214 mm
Hoogte
238 mm
Dikte
35 mm
Indien je problemen ondervindt bij het afrekenproces, probeer dan de cookies van je browser te wissen.