Een Thermomix® is een supertoestel dat 12 functies in één apparaat combineert: het kan wegen, mixen, hakken, malen, pureren, omroeren, kneden, emulgeren, opkloppen, stomen, garen en koken… tot op de seconde en de graad nauwkeurig. Alles lukt: nooit meer geschifte mayonaise, mislukte bearnaise, slecht gekneed deeg of platgekookte groenten.
Lekker thuis koken met de Thermomix® bevat meer dan 80 recepten die alle geproefd en goedgekeurd zijn tijdens de talrijke kookdemo’s van de auteur: ricotta-citroenballetjes, courgettesoep met munt, appel-notenbrood, tartaar van zalm, gestoomde asperges met hollandaisesaus, paling in ’t groen, lamsstoofpotje met abrikozen, supersnelle pasta met scampi’s, New York cheesecake, kletskoppen, en als toemaatje een volledig zomer- en wintermenu.
Dit kookboek wordt jouw Thermomix®-inspiratiebron!
Sabrina Crijns volgde een koksopleiding bij PIVA in Antwerpen en Spermalie in Brugge. Samen met echtgenoot Steven Sanders runt ze Kokirina, dat gespecialiseerd is in kookdemo’s en teambuildingactiviteiten rond koken en gevestigd is in een schitterend historisch pand in het centrum van Brugge. Over heel Vlaanderen geeft Kokirina succesvolle demo’s ‘Koken met de Thermomix®’, zowel voor beginners als gevorderden.