Ons voedsel, over wat erin zit, hoe het wordt gemaakt & wat het met ons doet. We staan in de huidige tijd ver af van ons dagelijks brood: vaak hebben we eigenlijk geen idee van de oorsprong van ons voedsel. Niet zo verwonderlijk, met alle 'hightech foods' die op de markt worden gebracht. Het enorme aanbod en slimme marketingtrucs maken het de consument niet gemakkelijk om dagelijks verantwoorde keuzes te maken. Dit unieke naslagwerk bevat alle informatie over ons voedsel: wat erin zit, hoe het wordt geproduceerd en wat het met ons doet. Deze volledig geactualiseerde en uitgebreide uitgave bevat onder andere nieuwe hoofdstukken over voeding en gezondheid, dieetmethoden en informatie op etiketten. Bewuste keuzes voor een gezond voedingspatroon liggen hiermee binnen handbereik.
Meer informatie
ISBN
9789059566323
Aantal pagina's
576
Datum van verschijning
20161215
Breedte
237 mm
Hoogte
288 mm
Dikte
44 mm
Indien je problemen ondervindt bij het afrekenproces, probeer dan de cookies van je browser te wissen.