Bruce Springsteen compleet

Philippe Margotin, Jean-Michel Guesdon
69,95
Op voorraad
SKU
9789462585010
Bindwijze: Hardback

Het verhaal van de 344 songs. Bruce Springsteen compleet is de meest volledige geschiedenis van een van de grootste muzikanten aller tijden. 

Lees meer
Levertijd 1-2 werkdagen Verzendkosten € 2,95
  • Gratis verzending vanaf €50,-
  • Veilige en makkelijke betaalopties
  • Aangesloten bij Thuiswinkel Waarborg
  • Makkelijk bestellen ook zonder account
Afbeelding vergroten
Productomschrijving

Het verhaal van de 344 songs. Bruce Springsteen compleet is de meest volledige geschiedenis van een van de grootste muzikanten aller tijden en geeft de achtergrondinformatie bij alle nummers, waaronder de hits ‘Born to Run’, ‘Thunder Road’, ‘The River’, ‘Born in the U.S.A’ en ‘Streets of Philadelphia’. Chronologisch gearrangeerd en uitermate gedetailleerd gaan de auteurs van dit boek de songs, albums, live-opnames, out-takes, rariteiten en samenwerkingen zoals die met de E Street Band langs, van vroege hits als ‘Blinded by the Light’ en ‘Spirit in the Night’ tot meesterwerken als ‘Dancing in the Dark’ en ‘Tucson Train’.

We beginnen bij ‘Greetings from Asbury Park’, ‘NJ’ en eindigen bij ‘Letter To You’ — daartussenin vinden we absoluut klassieke Springsteenalbums als ‘Darkness on the Edge of Town’, ‘Nebraska’ en ‘Born in the U.S.A.’ Bruce Springsteen compleet biedt het volledige verhaal van de ‘boss’ in 680 pagina’s. Achter elk Springsteenliedje zijn verhelderende inzichten op te doen over de creatieve inspiratie van de songwriter en zanger uit New Jersey, die voor zichzelf in de populaire cultuur een bijzondere hoek wist te creëren door te zingen over het arbeidersleven in de Verenigde Staten. Aangevuld met honderden foto’s en een gedetailleerde analyse van elke afzonderlijke song, is dit bij uitstek het meest omvattende Springsteenoverzicht op de planeet.

  • Alle songs van Springsteen verdeeld over 680 pagina’s
  • Circa 500 afbeeldingen in kleur en zwartwit
  • Met out-takes en uitgebreide inleidingen bij de albums
  • In de reeks muziekgeschiedenis van Queen compleetDavid Bowie compleet en Prince compleet

 

Inkijkexemplaar
Meer informatie
Auteur(s)Philippe Margotin, Jean-Michel Guesdon
ISBN9789462585010
BindwijzeHardback
Aantal pagina's680
Publicatie datum20230126
Breedte210mm
Hoogte270mm
Dikte62 mm
Back to top