De aarde vanuit de hemel

Yann Arthus-Bertrand
Normale prijs 45,00 Speciale prijs 39,99
11% Korting
Op voorraad
SKU
NRCCB21B02
Bindwijze: Hardcover

Deze volledig herziene editie van De aarde vanuit de hemel maakt ons, met nieuwe foto’s en nieuwe teksten, bewust van de schoonheid en de kracht van onze planeet. De luchtfoto’s van Yann Arthus-Bertrand vormen een bron van bezinning en reflectie op de veranderingen die zich op aarde voltrekken. De inhoud van de nieuwe editie van deze classic is actueler dan ooit en toont onze aarde in een geheel nieuw perspectief!

Lees meer
Levertijd 3-5 werkdagen Verzendkosten € 2,95
  • Gratis binnen 14 dagen te retourneren
  • Veilige en makkelijke betaalopties
  • Aangesloten bij Thuiswinkel Waarborg
  • Makkelijk bestellen ook zonder account
Afbeelding vergroten
Productomschrijving

Deze volledig herziene editie van De aarde vanuit de hemel maakt ons, met nieuwe foto’s en nieuwe teksten, bewust van de schoonheid en de kracht van onze planeet. De luchtfoto’s van Yann Arthus-Bertrand vormen een bron van bezinning en reflectie op de veranderingen die zich op aarde voltrekken. Deze editie bevat voor 60% nieuwe foto's en nieuwe teksten en daarmee is de nieuwe editie van deze classic urgenter dan ooit en toont het onze aarde in een geheel nieuw perspectief!

Of zoals fotograaf Yann Arthus-Bertrand zelf zegt: "In dit boek wil ik de unieke schoonheid van onze planeet laten zien, in de hoop dat mensen in actie komen om dit unieke geschenk te beschermen – het geschenk dat ze hebben gekregen, gebruikt en soms met voeten getreden. Ik zou graag zien dat De aarde vanuit de hemel jou net zo verandert als het boek mij heeft veranderd,dat je met de foto’s een reis maakt rond de planeet, maar ook dat het boek je aanzet om in actie te komen voor het milieu. Door het werk dat ik deed terwijl ik boven de aarde vloog, ben ik veranderd. Stukje bij beetje, door te zoeken naar de mooiste plaatsen en de mooiste foto’s, door steeds meer te weten tekomen en door kennis te maken met de grootste deskundigenen experts, ben ik activist geworden."

Inkijkexemplaar
Meer informatie
Auteur(s)Yann Arthus-Bertrand
ISBN9789089898845
TaalNederlands
BindwijzeHardcover
Aantal pagina's432
Datum van verschijning2021-11-11
Back to top