De aarde vanuit de hemel

Yann Arthus-Bertrand
49,50
Op voorraad
SKU
9789089898845
Bindwijze: Paperback

Deze volledig herziene editie van De aarde vanuit de hemel maakt ons, met nieuwe foto’s en nieuwe teksten, bewust van de schoonheid en de kracht van onze planeet. De luchtfoto’s van Yann Arthus-Bertrand vormen een bron van bezinning en reflectie op de veranderingen die zich op aarde voltrekken. De inhoud van de nieuwe editie van deze classic is actueler dan ooit en toont onze aarde in een geheel nieuw perspectief!

Lees meer
Levertijd 1-2 werkdagen Verzendkosten € 2,95
  • Gratis binnen 14 dagen te retourneren
  • Veilige en makkelijke betaalopties
  • Aangesloten bij Thuiswinkel Waarborg
  • Makkelijk bestellen ook zonder account
Afbeelding vergroten
Productomschrijving

De aarde vanuit de hemel maakt ons bewust van de schoonheid en de kracht van onze planeet. Tegelijk vormen de luchtfoto's een bron van bezinning en reflectie op de veranderingen die zich op aarde voltrekken. De bijzondere nieuwe foto's van de Franse fotograaf Yann Arthus-Bertrand worden ondersteund met speciaal voor deze volledig herziene editie geschreven teksten. Daarin belichten deskundigen de grote uitdagingen van vandaag: de wereldbevolking, vluchtelingen, de landbouwproblematiek, de impact van nieuwe technologieën, verantwoorde economie, biodiversiteit en de strijd die jongeren voeren voor het klimaat. Dat maakt dit boek nog urgenter dan ooit: onze aarde is zo uniek en bijzonder dat we nu actie moeten ondernemen.

De eerste druk van De aarde vanuit de hemel met het hartvormige mangrovebos in Nieuw-Caledonië op het omslag, verscheen in 2000. Inmiddels zijn er wereldwijd ruim vier miljoen exemplaren van verkocht. De inhoud van deze nieuwe editie van de wereldwijde bestseller is actueler dan ooit en toont onze aarde in een geheel nieuw perspectief!

Inkijkexemplaar
Meer informatie
Auteur(s)Yann Arthus-Bertrand
ISBN9789089898845
BindwijzePaperback
Aantal pagina's431
Publicatie datum20211122
Breedte228 mm
Hoogte292 mm
Dikte41 mm
Back to top