33,99
Op voorraad
SKU
9789048847341
- Gratis verzending vanaf €50,-
- Veilige en makkelijke betaalopties
- Aangesloten bij Thuiswinkel Waarborg
- Makkelijk bestellen ook zonder account
Productomschrijving
Van Zeeuwse bolus tot polderkreeftensoep en van knolselderijsteak tot hachee: in De bijbel van de Nederlandse keuken neemt journalist, schrijver en kookboekauteur Janneke Vreugdenhil je mee op culinaire reis door Nederland. Met naast het ultieme recept voor boerenkoolstamppot met alles dr'op en dr'an onder meer een tussenstop in Oisterwijk voor de worstenbroodjes van Robèrt en een welverdiende pauze in Amsterdam voor een gevulde koek van Holtkamp.
Inkijk exemplaar
Meer informatie
Auteur(s) | Janneke Vreugdenhil |
ISBN | 9789048847341 |
Bindwijze | Hardcover |
Aantal pagina's | 496 |
Publicatie datum | 20201012 |
Breedte | 162 mm |
Hoogte | 218 mm |
Dikte | 45 mm |
Bestanden bij dit product