De Joodse keuken is een compleet naslagwerk, waarin zowel geschiedenis als recepten een rol hebben. De boeiende inleiding vertelt alles over het joodse volk, zijn geschiedenis, zijn feesten, en over de kookkunst die in het dagelijks leven zo’n belangrijke rol speelt.
Een uitgebreid overzicht van Joodse voedingsmiddelen geeft informatie over de betekenis van de ingrediënten, en over de regels omtrent het gebruik hiervan.
Dit boek bevat meer dan 150 traditionele recepten van de vele diverse Joodse gemeenschappen uit de hele wereld, zoals Oost-Europa, de Verenigde Staten, Noord-Afrika en India.
De Californische Marlena Spieler is een auteur van meer dan zeventig kookboeken. Daarnaast is ze columnist en werkt ze voor radio en televisie.
Deze herdruk is verschenen in een geheel nieuwe uitvoering met een nieuw ISBN.
Meer informatie
ISBN
9789048319565
Aantal pagina's
256
Datum van verschijning
20210501
Breedte
217 mm
Hoogte
283 mm
Dikte
18 mm
Indien je problemen ondervindt bij het afrekenproces, probeer dan de cookies van je browser te wissen.