De woorden die bleven

Stenio Gardel
20,99
Op voorraad
SKU
9789000395316
Bindwijze: Paperback
Levertijd 1-2 werkdagen Verzendkosten € 2,95
  • Gratis verzending vanaf €50,-
  • Veilige en makkelijke betaalopties
  • Aangesloten bij Thuiswinkel Waarborg
  • Makkelijk bestellen ook zonder account
Afbeelding vergroten
Productomschrijving

Aangrijpende, prijswinnende roman over de kracht van taal en worden wie je bent – winnaar National Book Award

Als hij 71 jaar is, besluit Raimundo dat hij wil leren lezen en schrijven. In het conservatieve Braziliaanse plattelandsdorp waar hij opgroeide is hij nooit naar school gegaan, maar moest hij van jongs af aan helpen op het land.

Toen Raimundo lang geleden als tiener zijn familie verliet, was een brief van Cícero het enige dat hij meenam. Nadat hun verboden liefde werd ontdekt, werden ze met geweld uit elkaar gehaald. Decennialang kon Raimundo de brief niet lezen en vertrouwde hij de letters op het papier ook aan geen ander toe. Tot nu.

In dit tedere en aangrijpende verhaal vertelt Stênio Gardel het verhaal van Raimundo, de pijn in de verschillende familiegeneraties en de geheimhouding van zijn seksualiteit. De woorden die bleven is een prachtige roman over opgroeien met een geheim, tegen de wil van je familie uit de kast komen en je weg in de wereld vinden. Een ontroerende en beklijvende leeservaring.

Stênio Gardel is in 1980 geboren op het platteland in het noordoosten van Brazilië. De woorden die bleven is zijn eerste roman.

‘De woorden die bleven is bedrieglijk eenvoudig, hartverscheurend eerlijk en een meeslepend onderzoek naar intimiteit in relaties. [...] Als de liefde en het leven pijn doen, herinnert Gardels roman ons eraan dat taal ons de veerkracht en troost kan geven om weer vooruit te kunnen.’ Jury National Book Award

Meer informatie
Auteur(s)Stenio Gardel
ISBN9789000395316
BindwijzePaperback
Aantal pagina's160
Publicatie datum20240627
Breedte140 mm
Hoogte214 mm
Dikte14 mm
Bestanden bij dit product
Inkijkexemplaar.pdf (119.82 kB)
Back to top