Gelukkig zijn moet je durven

Rosalinda Weel
16,99
Op voorraad
SKU
9789401302173
Bindwijze: Paperback / softback
Levertijd 1-2 werkdagen Verzendkosten € 2,95
  • Gratis verzending vanaf €50,-
  • Veilige en makkelijke betaalopties
  • Aangesloten bij Thuiswinkel Waarborg
  • Makkelijk bestellen ook zonder account
Afbeelding vergroten
Productomschrijving

Durf jij te voelen wat je diepste wensen zijn? En te leven vanuit je hart? Met 'Gelukkig zijn moet je durven' moedigt spiritueel coach Rosalinda Weel je aan om het heft in eigen handen te nemen en te ontdekken hoe je droomleven eruitziet. Want geluk is te vinden door te luisteren naar de diepere verlangens die leven in het hart.

'Gelukkig zijn moet je durven' bestaat uit praktische oefeningen en inspirerende sleutels om innerlijk geluk te vinden. Als meditatie- en yogadocente heeft Rosalinda al veel mensen geholpen om uit het dal te klimmen, in hun kracht te gaan staan, naar hun hart te luisteren en belangrijke keuzes te maken om gelukkig te zijn. Nu ben jij aan de beurt!

Rosalinda Weel is als spiritueel coach, leraar en vedisch master in de Verenigde Staten gecertificeerd door Deepak Chopra. Ze runt haar eigen Droomstudio, waar ze les geeft in yoga, meditatie en ayurveda, en onder de naam La Vie En Roos geeft ze online trainingen. Al haar werk draait om innerlijke rust, geluk en (zelf)liefde.

Meer informatie
Auteur(s)Rosalinda Weel
ISBN9789401302173
BindwijzePaperback / softback
Aantal pagina's184
Publicatie datum20150601
Breedte150 mm
Hoogte210 mm
Dikte11 mm
Bestanden bij dit product
Inkijkexemplaar.pdf (589.86 kB)
Back to top