Gustav Klimt schilderij - Malcesine aan het Gardameer (79 x 79 cm)

499,00
Op voorraad
SKU
925710

De Oostenrijkse schilder Gustav Klimt ontdekte de landschapsschilderkunst in zijn latere werk. In 1913 bracht een van zijn vele reizen Klimt naar het Gardameer in Italië. Hier creëerde hij dit uitzicht op de stad Malcesine met zijn dicht opeengepakte huizen en een kleine haven. 

Lees meer
Levertijd 3-5 werkdagen Gratis thuisbezorgd
  • Gratis verzending vanaf €50,-
  • Veilige en makkelijke betaalopties
  • Aangesloten bij Thuiswinkel Waarborg
  • Makkelijk bestellen ook zonder account
Afbeelding vergroten
Productomschrijving
  • Prachtig kunstwerk van Gustav Klimt
  • Hoogwaardige reproductie volgens de fine art giclée methode, inclusief handgemaakte houten lijst
  • Verkrijgbaar in beperkte oplage (980 exemplaren), inclusief nummering en certificaat

De Oostenrijkse schilder Gustav Klimt ontdekte de landschapsschilderkunst in zijn latere werk. In 1913 bracht een van zijn vele reizen Klimt naar het Gardameer in Italië. Hier creëerde hij dit uitzicht op de stad Malcesine met zijn dicht opeengepakte huizen en een kleine haven. Zoals in veel van zijn landschapsschilderijen hield Klimt vast aan een vierkant formaat. Dit beeldformaat betekende ook dat hij alleen de muren en het onderste deel van de toren van een kasteel afbeeldde, die een beslissende invloed hebben op het stadsbeeld. De schilder had eigenlijk op een boot moeten zitten om dit perspectief te kunnen weergeven. Maar omdat bekend is dat Klimt vaak een telescoop gebruikte voor zijn landschapsobservaties, is het ook mogelijk dat hij Malcesine van een grote afstand bekeek.

De museumkwaliteit replica is volgens de fine art giclée methode en in beperkte oplage van 980 exemplaren geproduceerd en gemonteerd op spieraam. Inclusief certificaat en nummering op de achterkant. Het ingelijste formaat is 79 x 79 cm. De lijst is handgemaakt, goudkleurig massief houten frame. 

Over het merk

Ars mundi is een van Europa’s grootste kunstuitgevers. ars mundi (Latijn voor: de kunstwereld) is een in Hannover gevestigd familiebedrijf met hart voor kunst dat al 75 jaar is gespecialiseerd in hoogwaardige reproducties. ars mundi werkt samen met musea en kunstenaars over de hele wereld en bezit voor het merendeel van de aangeboden kunstwerken een exclusieve licentie.

Specificaties
Oplage 980 exemplaren
Afmetingen 79 x 79 cm
Materiaal Ingelijst, op spierraam volgens de fine art glicée methode 

 

Back to top