Het circusschip

Chris van Dusen
14,99
Op voorraad
SKU
9789025746452
Bindwijze: Hardcover
Levertijd 1-2 werkdagen Verzendkosten € 2,95
  • Gratis verzending vanaf €50,-
  • Veilige en makkelijke betaalopties
  • Aangesloten bij Thuiswinkel Waarborg
  • Makkelijk bestellen ook zonder account
Afbeelding vergroten
Productomschrijving

'Het circusschip' is prentenboek vol avontuur en vriendschap, geschikt voor lezers vanaf 4 jaar. Dit hartverwarmende verhaal prikkelt de verbeelding van jonge lezers en neemt hen mee op een magische reis. De klassieker 'Het circusschip' is geschreven door Chris van Dusen en vertaald door Erik van Os.

In 'Het circusschip' volg je een groep dappere circusdieren die een nieuw thuis zoeken nadat hun schip op een mysterieuze rots is gestrand. De gemene circusdirecteur laat hen in de steek, maar de dieren blijven moedig en lief voor elkaar. Wanneer ze aankomen in een vredig kustdorpje schrikken de dorpsbewoners zich een hoedje. Als ze 's ochtends de gordijnen opendoen zien ze een olifant, een giraffe en een aapje in hun mooi aangeharkte tuintjes staan! Eerst vinden de dorpsbewoners het maar niks, maar al snel blijkt dat elk dier talenten bezit om te helpen in de gemeenschap. Ieder krijgt zijn eigen taak en het leven kabbelt vrolijk verder, tot op een dag de gemene circusdirecteur opduikt, op zoek naar 'zijn' dieren.....

Dit hartverwarmende verhaal benadrukt de kracht van vriendschap en saamhorigheid en laat zien dat we allemaal een rol te spelen hebben, ongeacht onze afkomst. De kleurrijke illustraties brengen het verhaal tot leven en betoveren jonge lezers.

Meer informatie
Auteur(s)Chris van Dusen
ISBN9789025746452
BindwijzeHardcover
Publicatie datum20091030
Breedte257 mm
Hoogte267 mm
Dikte11 mm
Back to top