Indigo

Roxanne Wellens
22,00
Op voorraad
SKU
9789464019384
Bindwijze: Paperback
Levertijd 1-2 werkdagen Verzendkosten € 2,95
  • Gratis verzending vanaf €50,-
  • Veilige en makkelijke betaalopties
  • Aangesloten bij Thuiswinkel Waarborg
  • Makkelijk bestellen ook zonder account
Afbeelding vergroten
Productomschrijving

Journaliste Indigo Hartt heeft ogenschijnlijk een succesvol en gelukkig leven. Maar ze eet haar lunch alleen in de kelder van het kantoorgebouw, haar beste vriendin is een Disneyprinses en ze is er ook stilletjes van overtuigd dat ze alleen zal sterven — omringd door 30 katten.

Wanneer een therapeut haar leert dat ze autisme en ADHD heeft, begint Indigo's zoektocht naar haar plaats in een wereld die niet voor haar gemaakt lijkt. En dan ontmoet ze Owen, een knappe, intelligente man waar ze het goed mee kan vinden. Naarmate hun relatie serieuzer wordt, vindt Indigo het lastiger om haar eigen demonen te trotseren.

Ze beseft dat ze haar diagnose moet aanvaarden als ze haar relatie — en zichzelf wil redden. Maar zal ze ooit ten volle kunnen omarmen wie ze is?

Roxanne Wellens is auteur, journalist en illustrator. Eerder won ze met De dingen die ik nooit kon zeggen een Bronzen Griffel in Nederland. Ze probeert met al haar werk, zowel journalistiek als literair, onbespreekbare dingen bespreekbaar te maken en mensen te verbinden met hun innerlijke kracht.

Meer informatie
Auteur(s)Roxanne Wellens
ISBN9789464019384
BindwijzePaperback
Aantal pagina's208
Publicatie datum20240418
Breedte141 mm
Hoogte214 mm
Dikte35 mm
Bestanden bij dit product
Inkijkexemplaar.pdf (203.54 kB)
Back to top