Inmaak- en fermenteerbijbel

Simone van Thull
34,99
Op voorraad
SKU
9789048866489
Bindwijze: Hardback
Levertijd 1-2 werkdagen Verzendkosten € 2,95
  • Gratis verzending vanaf €50,-
  • Veilige en makkelijke betaalopties
  • Aangesloten bij Thuiswinkel Waarborg
  • Makkelijk bestellen ook zonder account
Afbeelding vergroten
Productomschrijving
Van snelle komkommerpickle tot uitjes op vijgenazijn en van chili-jam tot vlierbloesemkefir; in Inmaak- en Fermenteerbijbel van Simone van Thull vind je meer dan 230 recepten om groenten en fruit in te maken en te fermenteren. Natuurlijk ontbreken ook de condimenten en drankjes niet. De recepten zijn ingedeeld op conserveertechniek. Leer de verschillende bereidingsmethoden aan de hand van heldere theorie en stap-voor-stap-uitleg. Ieder recept geeft meerdere serveertips en enkele vervolgrecepten, zodat je direct van je knapperige zuurtjes kunt genieten. Tover kolen, knollen, wortels en augurken om tot ware smaakbommen!
Meer informatie
Auteur(s)Simone van Thull
ISBN9789048866489
BindwijzeHardback
Aantal pagina's496
Publicatie datum20231006
Breedte164 mm
Hoogte218 mm
Dikte43 mm
Bestanden bij dit product
Inkijkexemplaar.pdf (805.41 kB)
Back to top