Instituut voor briljante mislukkingen

Paul Louis Iske
25,00
Op voorraad
SKU
9789047011460
Bindwijze: Paperback / softback
Levertijd 1-2 werkdagen Verzendkosten € 2,95
  • Gratis verzending vanaf €50,-
  • Veilige en makkelijke betaalopties
  • Aangesloten bij Thuiswinkel Waarborg
  • Makkelijk bestellen ook zonder account
Afbeelding vergroten
Productomschrijving

‘Van fouten maken kun je leren.’ ‘Ondernemen is vallen en opstaan.’ Uitspraken waar je het moeilijk mee oneens kunt zijn, en toch blijkt het in de praktijk niet zo eenvoudig. In ‘dit boek laat hoogleraar Paul Iske zien hoe je ruimte kunt maken om te experimenteren, innoveren en leren. Want meer dan ooit richten we ons op succes, en zijn we erop ingesteld alle sporen van onze fouten en mislukkingen zo snel mogelijk uit te wissen.

Dat is niet alleen jammer, maar zelfs gevaarlijk volgens Iske. Juist in onze complexe en dynamische samenleving moeten we open zijn over gemaakte fouten en ze grondig analyseren om herhaling te voorkomen. Onze angst voor mislukking werkt bovendien belemmerend voor creatieve ideeën en innovatie.

In dit verrassende en meeslepende boek lees je hoe je als organisatie een open cultuur creëert waarin je verder komt doordat je fouten durft te maken. ‘Het Instituut voor Briljante Mislukkingen’ laat zien hoe je vermijdbare mislukkingspatronen herkent, en hoe je dankzij (briljante) mislukkingen je kennis continu vergroot, beter om leert gaan met onzekerheden, tot belangrijke vernieuwingen in staat bent en de toekomst krachtig tegemoet gaat.

Meer informatie
Auteur(s)Paul Louis Iske
ISBN9789047011460
BindwijzePaperback / softback
Aantal pagina's240
Publicatie datum20180426
Breedte149 mm
Hoogte230 mm
Dikte22 mm
Bestanden bij dit product
Back to top