Is jouw organisatie al GO?

Bert Dikmans
20,45
Op voorraad
SKU
9789492783004
Bindwijze: Paperback / softback
Levertijd 1-2 werkdagen Verzendkosten € 2,95
  • Gratis verzending vanaf €50,-
  • Veilige en makkelijke betaalopties
  • Aangesloten bij Thuiswinkel Waarborg
  • Makkelijk bestellen ook zonder account
Afbeelding vergroten
Productomschrijving
Bert Dikmans neemt je in 'Is jouw organisatie al GO?' mee op reis. Een reis met een duidelijk einddoel: excelleren door georganiseerd samen te werken!
Georganiseerd samenwerken resulteert in een GO-organisatie: een organisatie waarin management en medewerkers een onverslaanbaar team vormen dat de klantverwachting telkens weer waarmaakt.
GO-werken betekent vanuit een slim ontwerp van organisatieprocessen met elkaar samenwerken. Er vindt gestructureerd overleg plaats; de hele dag ad hoc brandjes blussen behoort tot het verleden. De rollen en verantwoordelijkheden zijn duidelijk en sluiten goed op elkaar aan waardoor de productiviteit hoog is. In een GO-organisatie werken mensen met meer plezier, waardering en resultaat.

Met humor en veel herkenbare anekdotes uit de dagelijkse werkomgeving beschrijft Dikmans hoe een organisatie GO wordt.
'Is jouw organisatie al GO?' is een must-read voor managers en professionals die onverslaanbaar willen zijn in het realiseren van hun persoonlijke ambities en in het behalen van de bedrijfsdoelen.


Bert Dikmans is oprichter en managing partner van adviesbureau T-MC. Bert en zijn collega's staan 's morgens op vanuit hun gedrevenheid om organisaties met slim ontworpen processen effectief in te richten en mensen daarin te laten excelleren.
Zijn boodschap: Get Organised en word onverslaanbaar!
Meer informatie
Auteur(s)Bert Dikmans
ISBN9789492783004
BindwijzePaperback / softback
Aantal pagina's144
Publicatie datum20170919
Breedte136 mm
Hoogte215 mm
Dikte10 mm
Bestanden bij dit product
Inkijkexemplaar.pdf (264.41 kB)
Back to top