J. Nemecek sculptuur- Einsteins hoofd met gouden tong (15 cm)

139,00
Op voorraad
SKU
4044991598036

Als inspiratie voor je bureau of als cadeau voor een heldere geest - dit protret van Einstein is gewoon een briljant idee. De Tsjechische beeldhouwer Nemecek heeft het genie vastgelegd in zijn beroemdste pose.

Lees meer
Levertijd 3-5 werkdagen Gratis thuisbezorgd
  • Gratis verzending vanaf €50,-
  • Veilige en makkelijke betaalopties
  • Aangesloten bij Thuiswinkel Waarborg
  • Makkelijk bestellen ook zonder account
Afbeelding vergroten
Productomschrijving
  • Iconische sculptuur van Einstein met gouden tong
  • Ars mundi museumkwaliteit replica
  • Gemaakt van selenietmassa en met de hand gegoten en beschilderd

Als inspiratie voor je bureau of als cadeau voor een heldere geest - dit protret van Einstein is gewoon een briljant idee. De Tsjechische beeldhouwer Nemecek heeft het genie vastgelegd in zijn beroemdste pose. De brutaal uitgestoken tong zegt tegen alle ongelovigen en twijfelaars: "Kijk, ik had toch gelijk!".

De ars mundi replica is gemaakt van selenietmassa, gegoten en met de hand beschilderd. Zichtbare onregelmatigheden / scheuren in de oppervlaktestructuur komen overeen met het originele model. Afmetingen: 12 x 15 x 12,5 cm (b/h/d).

Over het merk

Ars mundi is een van Europa’s grootste kunstuitgevers. ars mundi (Latijn voor: de kunstwereld) is een in Hannover gevestigd familiebedrijf met hart voor kunst dat al 75 jaar is gespecialiseerd in hoogwaardige reproducties. ars mundi werkt samen met musea en kunstenaars over de hele wereld en bezit voor het merendeel van de aangeboden kunstwerken een exclusieve licentie.

Specificaties
Afmetingen 12 x 15 x 12,5 cm (b/h/d).
Materiaal Selenietmassa, gegoten en met de hand beschilderd
Kwaliteit Museumkwaliteit replica (handgemaakt)

 

Back to top