Ketting / Broche - Nebra Hemelschijf

349,00
Op voorraad
SKU
4044991510175

De bronzen schijf, die in juli 1999 werd opgegraven bij Nebra in Saksen-Anhalt (Duitsland) wordt beschouwd als een van de waardevolste schatten uit de cultuurgeschiedenis. De hemelschijf van Nebra is een belangrijke vondst voor de Europese prehistorie. Wie deze unieke vondst voor het eerst bekijkt, herkent meteen de zon, maan en sterren erop. 

Lees meer
Levertijd 3-5 werkdagen Gratis thuisbezorgd
  • Gratis verzending vanaf €50,-
  • Veilige en makkelijke betaalopties
  • Aangesloten bij Thuiswinkel Waarborg
  • Makkelijk bestellen ook zonder account
Afbeelding vergroten
Productomschrijving
  • Prachtige ketting, kan ook gedragen worden als broche
  • Hemelschijf met de zon, maan en sterren
  • 925 sterling zilver en deels verguld

De bronzen schijf, die in juli 1999 werd opgegraven bij Nebra in Saksen-Anhalt (Duitsland) wordt beschouwd als een van de waardevolste schatten uit de cultuurgeschiedenis. De hemelschijf van Nebra is een belangrijke vondst voor de Europese prehistorie. Wie deze unieke vondst voor het eerst bekijkt, herkent meteen de zon, maan en sterren erop. De hanger is gemaakt van 925 sterling zilver, gezwart en gepolijst en deels verguld. De ketting heeft een diamter van 4,1 cm; aan een vergulde zilveren choker en de lengte is 42 cm, met clipsluiting. De hanger kan ook als broche gedragen worden.

Over het merk

Ars mundi is een van Europa’s grootste kunstuitgevers. ars mundi (Latijn voor: de kunstwereld) is een in Hannover gevestigd familiebedrijf met hart voor kunst dat al 75 jaar is gespecialiseerd in hoogwaardige reproducties. ars mundi werkt samen met musea en kunstenaars over de hele wereld en bezit voor het merendeel van de aangeboden kunstwerken een exclusieve licentie.

Specificaties
Afmetingen ketting (l) 42 cm
Afmetingen broche Ø 4,1 cm
Materiaal 925 sterling zilver, gezwart en gepolijst en deels verguld

 

Back to top