Mondi

Milouska Meulens
15,99
Op voorraad
SKU
9789021470740
Bindwijze: Hardback
Levertijd 1-2 werkdagen Verzendkosten € 2,95
  • Gratis verzending vanaf €50,-
  • Veilige en makkelijke betaalopties
  • Aangesloten bij Thuiswinkel Waarborg
  • Makkelijk bestellen ook zonder account
Afbeelding vergroten
Productomschrijving
De vlag van ons eiland klappert van maandagvroeg tot vrijdagmiddag in de lucht: blauw voor de zee en de lucht, geel voor de zon en het strand, sterretjes voor de twee eilanden.

De vier broers DeeJay, JayDean, Fenchi en Tonchi groeien op Curaçao op. Na school verkennen ze de mondi: de woeste natuur vol geheimen. In de mondi staat een verlaten huisje. Het verhaal gaat rond dat er een brua woont, een heks. Rond het huis gebeuren vreemde dingen. De wind waait er niet en er ligt een onverklaarbare plas water voor de deur. En is dat grote bolvormige ding in de manzanillaboom voor het huis een nest? Als de ouders van de jongens besluiten om naar Nederland te emigreren, slaat Tonchi uit frustratie het nest in de boom kapot, geholpen door zijn broers. Dat hadden ze beter niet kunnen doen. Zullen de broers veilig zijn in Nederland of…?

'Meulens combineert een prettig toegankelijke jongensboekenbenadering met een speelse schrijfstijl, creatief en geestig. [...] Mondi is voor zowel mensen met Caribische wortels als kaaskoppen een leerzaam én spannend boek.' - de Volkskrant
Meer informatie
Auteur(s)Milouska Meulens
ISBN9789021470740
BindwijzeHardback
Aantal pagina's240
Publicatie datum20221006
Breedte143 mm
Hoogte207 mm
Dikte22 mm
Bestanden bij dit product
Inkijkexemplaar.pdf (303.50 kB)
Back to top