Natuurlijk tuinieren

Bob Flowerdew
20,00
Op voorraad
SKU
9789089898500
Bindwijze: Paperback / softback
Ideale inspiratie voor elk type tuin. Lees meer
Levertijd 1-2 werkdagen Verzendkosten € 2,95
  • Gratis verzending vanaf €50,-
  • Veilige en makkelijke betaalopties
  • Aangesloten bij Thuiswinkel Waarborg
  • Makkelijk bestellen ook zonder account
Afbeelding vergroten
Productomschrijving

Natuurlijk tuinieren is hét handboek voor biologisch, duurzaam, ecologisch, organisch en vooral ontspannen tuinieren. Het meest praktische en aansprekend geschreven boek; voor wie bewust tuiniert met aandacht voor onze omgeving, het milieu en een gezondere manier van leven.

In dit uitgebreide boek komen de volgende onderwerpen aan bod: - zaden willen opkomen, planten willen groeien - bescherming tegen het weer - oogsten, bewaren en delen - biologische ziekten en ongedierte bestrijden - de jaarkalender - een bloeiende tuin - de natuurlijke schoonheid van je tuin behouden. Bob Flowerdews enthousiasme en kennis vind je op iedere pagina terug en maken dit boek een must-have voor de biologische tuinier.

Bob Flowerdew
Bob Flowerdew is expert op dit gebied met een aanstekelijke, eigen visie op natuurlijk tuinieren. Hij geeft handige tips: - Werk binnen de cyclus van het jaar: alles op z'n tijd - Kies planten die nuttig zijn, maar die ook mooie bloemen geven en lekker ruiken - Plan je tuin zo dat hij het hele jaar door mooi en productief blijft - Bestrijd ongedierte en ziekten op een natuurlijke manier.
'Niet al mijn oplossingen en methoden zullen door iedereen als 'biologisch' of zelfs logisch' worden ervaren. Ik kan slechts spreken over mijn eigen ervaringen als tuinier en wil je daarvan deelgenoot maken.'

 

inkijkexemplaar
Meer informatie
Auteur(s)Bob Flowerdew
ISBN9789089898500
BindwijzePaperback / softback
Aantal pagina's272
Publicatie datum20210129
Breedte207 mm
Hoogte241 mm
Dikte27 mm
Bestanden bij dit product
Back to top